Lansarea Samsung Galaxy S5 de la MWC: o combinaţie de frică faţă de Apple şi lipsă de inovaţie?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un articol din publicaţia Business Korea citează un director Samsung care susţine că lansarea Galaxy S5 în cadrul Mobile World Congress – mai devreme decât se anticipase -a fost determinată de popularitatea crescută a smartphone-ului iPhone 5S în Europa.

„Sunt probabil multe motive în spatele decizie noastre de a prezenta Galaxy S5 în cadrul MWC, anul acesta, dar în principal a fost o încercare de a contracara iPhone 5S-ul celor de la Apple“, ar fi declarat directorul care a refuzat să-şi dea numele. 

„Am auzit că a fost nevoie să prezentăm noua versiune a telefonului înaintea programului deoarece iPhone 5S a avut o primire mai bună decât ne-am fi aşteptat în Europa, fortăreaţa seriei Galaxy S“, a mai spus acesta.

Pe lângă asta, o sursă din industrie a arătat că Samsung a încercat să-şi ascundă lipsa de inovaţie prezentând S5 la Barcelona. 

„Exista un consens între angajaţii Samsung privind lipsa de inovaţie, chiar înainte de lansarea telefonului. Din câte ştiu eu, Samsung a decis să prezinte noul model la MWC 2014 în loc să organizeze un eveniment separat Unpacked deoarece a fost mult mai uşor să distragă atenţia de la problema cu inovaţia“, a declarat sursa respectivă.

Unele informaţii vehiculate cu ceva timp în urmă spuneau că sud-coreenii ar fi ales să prezinte S5 mai devreme deoarece vânzările de Galaxy S4 ar fi fost foarte scăzute. Cel mai probabil Samsung nu va dezvălui niciodată adevăratul motiv pentru care a ales să lanseze Galaxy S5 mai devreme, dar cu toate astea smartphone-ul va fi unul dintre cele mai populare din 2015. 

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite