Oferta de Black Friday a operatorului DIGI: abonamente cu reducere 50% şi telefoane mobile cu avans zero

Oferta de Black Friday a operatorului DIGI: abonamente cu reducere 50% şi telefoane mobile cu avans zero

DIGI

De Black Friday, DigiRomania.ro se transformă în ”oaia neagră” a ofertelor online şi propune reducerea cu 50% a preţurilor la orice serviciu de comunicaţii electronice (televiziune prin cablu sau satelit, internet fix, telefonie mobilă sau fixă) şi orice extraopţiune TV, inclusiv Digi 4K.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reducerea este valabilă timp de 12 luni din perioada de contractare de 24 de luni şi se aplică la orice serviciu sau extraopţiune contractate în perioada de valabilitate a campaniei.

Oferta de Black Friday este disponibilă atât pentru clienţii actuali ai Digi I RCS & RDS, cât şi pentru cei care doresc să contracteze, în premieră, servicii de la operatorul de comunicaţii electronice. De exemplu, un abonat al serviciului Digi TV (client actual) poate achiziţiona extraopţiunea Digi 4K sau pachetul Fiber Link 1000 la preţul de 2,5 lei*/lună timp de 12 luni, în loc de 5 de lei/lună, respectiv la preţul de 20 de lei/lună, timp de 12 luni, faţă de 40 lei/lună. 

În cazul unui client nou, la achiziţionarea serviciului de televiziune prin cablu, cu un preţ lunar de 30 lei sau a unui pachet de servicii de telefonie mobilă Optim nelimitat, cu un preţ de 5 EUR/lună, acesta va beneficia de oferta cu reducere la 15 de lei/lună, respectiv 2,5 EUR/lună, timp de 12 luni. Reducerea este valabilă inclusiv pentru abonamentele 5G, care au date mobile nelimitat**.

Oferta poate fi accesată exclusiv pe site-ul DigiRomania.ro, de joi, 14 noiembrie, de la ora 21:00, până luni, 18 noiembrie, la ora 11:00.           

Black Friday va continua cu oferta specială la portarea în reţeaua Digi Mobil pentru achiziţionarea de telefoane mobile din magazinele Digi sau prin comandă online pe DigiRomania.ro. Abonaţii vor putea achiziţiona cele mai populare terminale Nokia, Motorola şi Samsung cu avans 0 şi rate avantajoase direct la operatorul de telefonie mobilă. Perioada de valabilitate a ofertei este 18 – 29 noiembrie 2019 şi se aplică pentru orice abonament Digi Mobil Optim (2 EUR cu TVA, 3 EUR cu TVA sau 5 EUR cu TVA), cu date mobile nelimitate, în reţelele 3G, 4G şi 5G. Mai multe informaţii vor fi disponibile pe DigiRomania.ro şi în magazinele Digi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: