Controverse de Black Friday. eMag a epuizat 500 de console Xbox într-un minut

Controverse de Black Friday. eMag a epuizat 500 de console Xbox într-un minut

Black Friday este unul dintre cele mai aşteptate evenimente anuale din România, iar milioane de români aleg să-şi planifice cumpărăturile de electronice şi electrocasnice pentru această perioadă, pentru a prinde preţuri extrem de competitive.

Ştiri pe aceeaşi temă

LIVETEXT Black Friday. Statistici în timp real despre ziua cu cele mai multe reduceri din an şi cele mai interesante oferte puse la bătaie

eMAG a anunţat ieri, înainte de startul oficial al campaniei de Black Friday, o listă cu zece produse, dintre cele mai atractive, care vor fi scoase la promoţie. Printre ele, se remarca cu lejeritate un stoc de 500 de console Microsoft Xbox One Slim, de 500 de GB, care venea la un preţ extrem de bun, de doar 600 de lei. Însă de dimineaţă, la ora 06:51, la începutul Black Friday, stocul era epuizat.

Consolele în general, şi mai ales Xbox, sunt printre cele mai căutate prouduse, anual, de Black Friday. E puţin spus că acestea se dau ca pâinea caldă. Marile lanţuri de magazine au fost deseori acuzate de clienţi că ”umflă” preţurile înainte de Black Friday, pentru ca produsele comercializate ulterior, în ziua evenimentului, să pară că au un preţ redus.

În plus, magazinele ar fi suspectate şi că oferă numere fictive, în ceea ce priveşte stocurile, tocmai pentru a atrage cât mai mulţi clienţi. Faptul că la ora 06:51 consolele la preţ redus erau afişate pe site cu titulatura de ”stoc epuizat” poate însemna fie o cerere record, unde numai cei mai norocoşi au prins un astfel de produs la preţ preferenţial, fie un stoc care era mai mic decât cel anunţat în prealabil.

Te-ar putea interesa şi:

Black Friday 2017, cele mai interesante oferte din turism şi auto. Mercedes S 350, redus cu 55.000 de euro

citeste totul despre: