Black Friday 2019: eMAG vinde zece kit-uri ADN, ca să-ţi înţelegi mai bine corpul

Black Friday 2019: eMAG vinde zece kit-uri ADN, ca să-ţi înţelegi mai bine corpul

Lumminary, compania de biotehnologie fondată de antreprenorul Flaviu Rădulescu, aduce în România de Black Friday 10 pachete compuse dintr-un test ADN, alături de câte un raport generat pe bază de ADN. Cele zece tipuri de rapoarte aflate în oferta Black Friday ajută la înţelegerea corpului uman şi la îmbunătăţirea performanţei sportive, nutriţiei sau recuperării medicale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele 10 pachete disponibile pe eMAG.ro conţin test ADN şi câte un raport dezvoltate de laboratoarele Athletigen sau Xcode şi analizează sute de markeri din ADN-ul uman, oferind informaţii personalizate pentru fiecare individ. Aceste informaţii sunt completate de recomandări ale experţilor Athletigen şi Xcode sau ale unor antrenori precum Dan Pfaff, care timp de 44 de ani a antrenat zeci de atleţi câştigători de medalii de aur la Olimpiade şi la Campionate Mondiale.

De exemplu, rapoartele precum ALTIS Sport Performance sau Optimum Movement and Recovery furnizează, în baza markerilor ADN, informaţii esenţiale pentru îmbunătăţirea performanţelor sportive, susţinând eforturile sportivilor amatori sau de performanţă.

Rapoartele conţin informaţii despre particularităţile ADN-ului individului şi recomandări personalizate referitoare la: factorii care influenţează rezistenţa, factori care pot creşte forţa şi viteza sau alţi factori care pot influenţa antrenamentele (reacţia la cafeină, schimbările de temperatură corporală, hidratarea şi electroliţii). Folosind informaţii din propriul ADN, sportivii amatori sau de performanţă vor putea să-şi optimizeze mobilitatea, să prevină accidentările, să se antreneze şi să se recupereze mai bine.

Tot în campania promoţională eMAG din 15-17 noiembrie, Lumminary va aduce în România rapoarte care oferă informaţii despre sănătatea şi îngrijirea pielii, precum şi pentru identificarea sensibilităţilor la o varietate de alergeni mai rar sau des întâlniţi precum: mâncăruri, lumină, animale, alune, praf, lapte, ouă şi insecte. Rapoartele vor cuprinde atât date despre markeri ADN, cât şi recomandări practice care să ajute la prevenirea expunerii la alergeni sau recomandări practice, special gândite pentru pielea fiecărui individ, ce pot fi incluse cu uşurinţă în rutina de îngrijire de zi cu zi.

Kit-urile ADN pot fi achiziţionate de aici.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: