UPDATE Bărbatul care a distrus sâmbătă cu bolidul său de lux 12 maşini a fost reţinut de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La volanul unui BMW seria 5, bărbatul a distrus, pe rând, 12 maşini parcate
La volanul unui BMW seria 5, bărbatul a distrus, pe rând, 12 maşini parcate

Vasile Ghimbir, bărbatul de 36 de ani care a distrus sâmbătă, 1 noiembrie, 12 maşini parcate pe marginea străzii Avram Iancu din Zalău, a fost reţinut de poliţişti, în cursul zilei de duminică, 2 noiembrie, el urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, după expirarea măsurii reţinerii, instanţa a decis cercetarea bărbatului în stare de libertate.

Bărbatul, care nu se află la primul incident de acest fel, în urmă cu câteva luni lovind chiar o maşină a Poliţiei şi având şi permisul de conducere suspendat, a încercat să fugă după ce a distrus maşinile parcate regulamentar pe strada Avram Iancu din Zalău, pe o porţiune cu sens unic. El a fost prins în scurt timp de poliţişti şi, deşi era evident că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, precum şi prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. A fost reţinut, însă, de poliţişti, iar în cursul zilei de duminică, 2 noiembrie, va fi adus în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Pe numele bărbatului, poliţişti au întocmit dosar penal pentru mai multe infracţiuni, printre care conducere fără permis, distrugere, refuz de recoltare a probelor biologice.

Citeşte şi FOTO 12 maşini, distruse de un şofer beat şi fără permis. Bărbatul, la volanul unui bolid de lux, a lovit şi a fugit

Patru tineri din Sălaj, arşi de vii în maşina în care se aflau. Ei vor fi înmormântaţi luni, împreună

Un mort şi trei răniţi într-un grav accident rutier produs în Sălaj

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite