FOTO 12 maşini, distruse de un şofer beat şi fără permis. Bărbatul, la volanul unui bolid de lux, a lovit şi a fugit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a lovit şi a fugit
Bărbatul a lovit şi a fugit

12 maşini parcate peste noapte pe strada Avram Iancu din Zalău au fost distruse sâmbătă dimineaţa de un şofer care, la volanul unui bolid de lux, a intrat în plin în acestea. În vară, bărbatul lovise şi o maşină de poliţie.

Potrivit martorilor şi proprietarilor maşinilor avariate, bărbatul trecea frecvent prin zonă, deşi nu locuia acolo, şi era cunoscut pentru modul său agresiv de a conduce şi pentru faptul că se urca la volan băut. De altfel, poliţiştii confirmă că acesta avea permisul de conducere suspendat pentru mai multe abateri. În vară, bărbatul lovise şi o maşină de poliţie.


În această dimineaţă, bărbatul, însoţit se pare de o tânără blondă, se întorcea probabil de la vreo petrecere, şi a intrat pe porţiunea cu sens unic a străzii Avram Iancu, pe contrasens. A lovit mai întâi o autoutilitară, după care martorii spun că, dorind să fugă de la locul accidentului, a intrat, pe rând, în celelalte autoturisme parcate acolo. După prăpădul produs, el a reuşit să fugă, fiind prins la scurt timp de poliţişti.


Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, şoferul, Vasile G., deşi era evident că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest, cât şi prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele său, poliţiştii vor întocmi dosar penal pentru mai multe infracţiuni, inclusiv pentru refuzul de a se supune prelevării de probe biologice.

Citeşte şi Patru tineri din Sălaj, arşi de vii în maşina în care se aflau. Ei vor fi înmormântaţi luni, împreună

Un mort şi trei răniţi într-un grav accident rutier produs în Sălaj


 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite