Un tânăr îndrăgostit a plătit peste 70.000 de lei unor clarvăzătoare. Câţi bani a recuperat din paguba suferită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a apelat la vrăjitoare pentru a-şi rezolva problemele în dragoste FOTO Arhivă
Bărbatul a apelat la vrăjitoare pentru a-şi rezolva problemele în dragoste FOTO Arhivă

Poliţiştii au reuşit să recupereze o mare parte din cei 73.000 de lei pe care un tânăr sălăjean i-a plătit unor clarvăzătoare din judeţul Prahova, convins că acestea îl vor ajuta să îşi rezolve problemele în dragoste.

Sălăjeanul în vârstă de 23 de ani care a căzut în plasa unor clarvăzătoare din judeţul Prahova şi-a recuperat o mare parte din prejudiciu. În perioada 19 ianuarie-15 februarie, tânărul le-a plătit celor două femei circa 73.000 de lei în schimbul promisiunilor acestora că îi vor rezolva problemele în dragoste. După ce a făcut nu mai puţin de 13 tranzacţii, sălăjeanul şi-a dat seama că totul este o păcălească, astfel că s-a adresat oamenilor legii.
Cercetările efectuate de către poliţiştii din Cehu Silvaniei au stabilit că, în perioada 19 ianuarie-15 februarie, cele două femei în vârstă de 18, respectiv 38 de ani, s-au prezentat ca fiind “clarvăzătoare –tămăduitoare” şi sub pretextul rezolvării unor probleme în dragoste au pretins şi primit în repetate rânduri diferite sume de bani de la tânărul din judeţul Sălaj.

Anchetatorii au reuşit să recupereze 57.600 lei, reprezentând 80% din sumă, banii fiind predaţi păgubitului, în cursul zilei de marţi, 9 aprilie.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, dar şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, cu participarea poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Sălaj şi Prahova.

Pentru a nu fi victima unei astfel de infracţiuni, poliţiştii vă recomandă să nu luaţi în considerare eventuale mesaje în care sunteţi desemnat câştigător, fără temei, al vreunui concurs/sondaj organizat de diferite firme. Nu trimiteţi sume de bani în anumite conturi sau prin orice alte mijloace, fără să fiţi siguri că în schimbul lor puteţi primi ceea ce vi se promite! Cereţi cât mai multe date despre persoana care vă solicită sumele sau propuneţi o întâlnire pentru a se legitima şi să o puteţi verifica!

Mai puteţi citi:

Cu inima rănită şi fără 70.000 de lei în conturi. Cum a fost ţepuit de două clarvăzătoare un tânăr îndrăgostit

Înşelăciune cu scutece pe Facebook. Şase mame din Zalău, ţepuite cu peste 14.000 de lei

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite