Masa de Crăciun cu bunătăţi de la restaurante şi firmele de catering se umple

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timpul foarte puţin avut la dispoziţie pentru pregătirea mesei de Crăciun le face pe tot mai multe gospodine din Zalău să apeleze, de sărbători, la serviciile firmelor de catering. Iar oferte sunt din plin.

Dacă în anii trecuţi doar prăjiturile erau lăsate de gospodine pe seama laboratoarelor de cofetărie, în ultima perioadă, din cauza timpului tot mai scurt avut la dispoziţie pentru pregătiri, tot mai multă lumea apelează la firmele de catering şi pentru mâncarea ce se pune pe masa de Crăciun. Iar restaurantele şi firmele de catering ştiu să valorifice această nevoie şi vin cu oferte care mai de care mai apetisante şi convenabile şi ca şi preţ.

La pizzeria Hudin, o porţie de aperitive costă 10 lei. "Sunt aproximativ 300 de grame de persoană, iar felurile de aperitive le stabilim cu fiecare client în parte", ne spune Floare Hudin, administratorul firmei. Pentru a veni în sprijinul celor care nu au timp nici măcar să face sarmalele ce nu pot lipsi de pe masa de Crăciun, firma are în ofertă şi acest produs, la preţul de 16 lei pe kilogram. Singura problemă este faptul că de aceste oferte vor beneficia, de Crăciun, doar cei care au făcut deja comanda, pentru că numărul mare al celor care au apelat la serviciile firmei de catering i-a determinat pe administratori să nu mai ia comenzi.

La restaurantul Hotelului Transilvania, un platou de aperitive pentru două persoane, ce cântăreşte aproximativ 500 de grame, costă 40 de lei. Unul de un kilogram, suficient pentru patru persoane, costă 50 de lei, iar unul de un kilogram şi jumătate, pentru şase persoane, costă 70 de lei. Kilogramul de sarmale costă aici 40 de lei, iar bucătarii pregătesc, pe comandă, şi alte bunătăţi pentru masa de Crăciun, precum ouăle umplute ori salata boef.

Citeşte şi FOTO Poveste de succes peste Ocean: şi-a deschis la Chicago propria patiserie, cu bunătăţi de acasă, din Transilvania

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite