Un bărbat din Vaslui a ucis câinele soției din răzbunare. Reacția Poliției

0
Publicat:

Un bărbat în vârstă de 48 de ani din comuna Bogdana, judeţul Vaslui, a fost reţinut de poliţişti după ce şi-a ameninţat soţia şi i-a omorât câinele. Faptele s-au petrecut pe fondul consumului de alcool.

FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

„Pe fondul consumului de alcool, bărbatul s-ar fi deplasat la locuinţa soţiei, o femeie de 51 de ani de care este despărţit în fapt şi ar fi proferat ameninţări la adresa ei. Ulterior, în lipsa persoanei vătămate, bărbatul cercetat ar fi pătruns fără drept în curtea locuinţei acesteia, ar fi sustras un câine din rasa bichon maltese şi i-ar fi provocat leziuni în zona gâtului, cu un corp tăietor, ce i-ar fi produs moartea“, conform unui comunicat de presă transmis de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Poliţiştii vasluieni au emis faţă de bărbatul cercetat un ordin de protecţie provizoriu, pe o perioadă de cinci zile. În aceeaşi zi, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat faţă de bărbatul cercetat măsura reţinerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Poliţiştii continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului, cu privire la săvârşirea infracţiunilor de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept, violare de domiciliu şi ameninţare.

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite