Un câine agresiv a ucis un alt animal şi l-a rănit pe stăpânul acestuia. Poliţia Alba îl caută pe proprietar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă Adevărul
Foto arhivă Adevărul

Jandarmi şi poliţişti din Alba Iulia caută proprietarul unui câine fără stăpân care a ucis un alt câine şi l-a rânit pe proprietarul acestuia.

Incidentul s-a produs marţi, 29 martie, pe o stradă din municipiul Alba Iulia. O patrulă de jandarmerie a intevenit în urma unui apel primit prin 112.

”În urma verificărilor efectuate la faţa locului, jandarmii au constatat că, în timp ce îşi plimba câinele din rasa Pechinez, un bărbat a fost atacat de un câine fără stăpân.

În urma atacului pechinezul a fost ucis, iar stăpânul acestuia s-a ales cu muşcături la o mână. La faţa locului a intervenit şi un echipaj de Ambulanţă care l-a transportat pe bărbat la UPU Alba în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Până la această dată, nu a fost identificat un proprietar al câinelui agresiv. Jandarmii au întocmit actele procedurale impuse de situaţie şi le-au înaintat poliţiei, în vederea continuării cercetărilor în cauză”, au transmis reprezentanţii Jandarmeriei Alba.

După sosirea jandarmilor o altă vecină a reclamat faptul că în decursul zilei de luni, 28 martie, în timp ce se plimba cu nepoţica şi câinele familiei au fost atacaţi de acelaşi câine.  Animalul agresiv a fost văzut pentru prima dată în urmă cu o săptămână şi jumătate în curtea unui şantier de locuinţe de pe strada Calistrat Hogaş. Până la sfârşitul săptămânii trecute, câinele era legat în interiorul şantierului, iar începând de vineri, mai multe persoane care locuiesc în zonă l-au văzut liber pe drum.

Oamenii au mai menţionat că pe şantierul de unde provine animalul se construiesc două blocuri de locuinţe şi mai multe case înşiruite. Oamenii se tem nu doar pentru siguranţa animalelor de companie ci şi a copiilor.

Vă mai recomandăm:

 

Cimitirul vechi de 5.000 de ani de lângă Transalpina de Apuseni. Ce au descoperit arheologii la Râmeţ

 

Asaltul de la Groşi, bătălia epică din Apuseni dintre partizanii anticomunişti şi securişti

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite