Scandal cu replici suburbane între Porumboiu şi Ioan Niculae: „Nu voi lăsa lucrurile să se termine aşa!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un război al declaraţiilor declanşat zilele trecute între preşedintele celor de la Astra Giurgiu, Dinu Gheorghe, şi Adrian Porumboiu a degenerat, astăzi. Patronul vasluienilor şi patronul Astrei, Ioan Niculae, s-au jignit reciproc la televizor.

Totul a pornit după ce, preşedintele celor de la Astra, Dinu Gheorghe, a lăsat de înţeles că meciul Vaslui – Ceahlăul din penultima etapă a turului acestui sezon va fi unul aranjat în care gazdele vor învinge fără probleme. Auzind aceste acuze, finanţatorul vasluienilor, Adrian Porumboiu, s-a dezlănţuit la sport.ro. Astăzi, scandalul a continut, de această dată, protagonistul celor de la Astra fiind patronul Astrei, Ioan Niculae. 

„În 1999-2000 mi-a tras o ţeapă de o sută şi ceva de mii de dolari. I-am dat motorină de aceşti bani cu promisiunea că îmi dă cereale, dar după aceea nu mi-a mai trimis nimic. E un escroc. Să nu mă provoace! A vrut să fure un titlul cu Vasluiul şi nu a reuşit. I-am egalat în ultimul minut la meciul direct, cu trei etape înainte de încheierea campionatului. Li s-a făcut rău atunci lui Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu", a comentat Niculae la Sport.ro, care l-a acuzat pe fostul mare arbitru că ar fi vrut să dea 600.000 de euro pentru a cumpăra un meci. 

Replica lui Porumboiu a venit la scurt timp după acuzaţiile lui Ioan Niculae: „E halucinantă afirmaţia. Cifra, discuţia, propoziţia, nu a existat niciodată, vă jur. De unde a inventat 600 de mii e deosebit de grav. Nu  voi lăsa lucrurile aşa. E o minciună sfruntată. Merg oriunde vreţi dumneavoastră! Singura discuţie a fost înainte de meciul cu noi, când i-am spus să joace corect la fel ca şi în meciul cu Oţelul. Şi ca drept dovadă, la meciul cu Oţelul a stat capră. Cum îşi permite să spună lucrurile acestea? Probabil că aşteptau banii ăştia", a comentat patronul Vasluiului la acelaşi post de televiziune. 

Citeşte şi:

Se joacă până pe 21 decembrie. Steaua şi Astra au două meciuri directe în trei zile

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite