Jigniri ca la uşa cortului între patronii echipelor din Liga I: „E un escroc! A vrut să fure un titlu şi nu a reuşit“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Niculae FOTO Adevărul
Ioan Niculae FOTO Adevărul

În războiul dintre Dinu Gheorghe şi Adrian Porumboiu a intervenit recent şi patronul Astrei, Ioan Niculae, care îl acuză vehement pe omul de afaceri vasluian că a vrut să câştige abuziv un titlul cu FC Vaslui în trecut.

UPDATE Replica lui Porumboiu a venit la scurt timp după acuzaţiile lui Ioan Niculae: "E halucinantă afirmaţia. Cifra, discuţia, propoziţia, nu a existat niciodată, vă jur. De unde a inventat 600 de mii e deosebit de grav. Nu  voi lăsa lucrurile aşa. E o minciună sfruntată. Cum îşi permite să spună lucrurile acestea? Probabil că aşteptau banii ăştia", a comentat patronul Vasluiului la Sport.ro.


Ioan Niculae scoate la lumină lucruri mai puţin ştiute din relaţia pe care o are cu Adrian Porumboiu. Patronul Astrei, supărat că Porumboiu nu ratează niciun moment pentru a-l ataca pe Dinu Gheorghe, a decis să-şi spele rufele în public şi a făcut dezvăluiri care nu-i fac cinste omului de afaceri vasluian.

"În 1999-2000 mi-a tras o ţeapă de o sută şi ceva de mii de dolari. I-am dat motorină de aceşti bani cu promisiunea că îmi dă cereale, dar după aceea nu mi-a mai trimis nimic. E un escroc. Să nu mă provoac! A vrut să fure un titlul cu Vasluiul şi nu a reuşit. I-am egalat în ultimul minut la meciul direct, cu trei etape înainte de încheierea campionatului. Li s-a făcut rău atunci lui Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu", a comentat Niculae la Sport.ro.

Ioan Niculae: Ar trebui să fie 14, maxim 16 echipe în Liga 1. Sperăm să stabilim şi cu televiziunile un număr optim, care să ne convină şi nouă şi lor.

Porumboiu şi Dinu Gheorghe, duşamni celebri ai fotbalului românesc, au pornit zilele trecute un scandal mediatic uriaş din cauza declaraţiilor preşedintelui Astrei, care a insinuat că Vasluiul va avea un meci foarte uşor etapa viitoare, cu Ceahlăul. La auzul acestor acuzaţii, Poumrboiu a luat foc şi s-a dezlănuţuit la adresa lui "Vamă".

CITIŢI ŞI:

Război grotesc al declaraţiilor în Liga I: Dinu Gheorghe şi Adrian Porumboiu au avut un schimb jenant de replici la TV

Se joacă până pe 21 decembrie. Steaua şi Astra au două meciuri directe în trei zile

VIDEO Schimbare de lider în Liga 1, după ce Astra a bătut la scor de forfait pe Botoşani. Enache a reuşit o „dublă“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite