Război grotesc al declaraţiilor în Liga I: Dinu Gheorghe şi Adrian Porumboiu au avut un schimb jenant de replici la TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu

Barajul cu Grecia a avut şi părţi bune: nu a trimis România la Mondiale, însă ne-a făcut să uităm, măcar pentru o perioadă, de nivelul suburban al conducătorilor de cluburi. Din păcate, odată cu trecerea play-off-ului pentru CM 2014, am revenit la mocirla internă.

Prima etapă a Ligii I, după întreruperea campionatului pentru „dubla“ cu Grecia, a dat naştere la un scandal monstru. 

Totul a pornit după ce, preşedintele celor de la Astra, Dinu Gheorghe, a lăsat de înţeles că meciul Vaslui – Ceahlăul din etapa viitoare va fi unul aranjat în care gazdele vor învinge fără probleme.

Auzind aceste acuze, finanţatorul vasluienilor, Adrian Porumboiu, s-a dezlănţuit la sport.ro. 

Ce a spus?

„El (n.r. – Dinu Gheorghe) era la vamă, se ocupa cu trecerea drogurilor prin România. Probabil, a păstrat ceva şi acum omul prizează. Vaslui a pierdut campionatul după ce a pierdut cu Ceahlăul şi, acum un an, am bătut noi pe Ceahlăul, chiar dacă ei erau la retrogradare. Dacă a luat făină albă, mai bine lua de la mine că am mai sănătoasă. Omul (n.r. – Dinu Gheorghe) mănîncă rahat. A vrut să fie spiritual? Să fie spiritual după ce-şi dă două palme în baie. E un profitor din fotbal, un neica-nimeni. Pe Copos l-a băgat în sicriu, l-a păcălit şi pe Niculae de la Astra“, a declarat Porumobiu.

Dinu Gheorghe: „E un ţăran“

Replica preşedintelui clubului Astra a venit tot la sport.ro şi tot sub forma unor jigniri grosolane.

„Domn e prea mult spus pentru ţăranul ăsta de la Vaslui (n.r. – Adrian Porumboiu). Acum a venit momentul să vorbesc şi eu de Porumboiu. Eu plec din fotbal dacă am spus că Vaslui va avea un meci uşor. E un prost, un nenorocit..“, a spus Dinu Gheorghe, moment în care legătura telefonică a fost întreruptă de moderatorul Alin Buzărin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite