Recompensă pentru găsirea Muzei, pisica Muzeului Judeţean din Vaslui. „Cineva a luat-o, cu siguranţă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muza, pisica instituţiei de cultură FOTO Muzeul Judeţean din Vaslui
Muza, pisica instituţiei de cultură FOTO Muzeul Judeţean din Vaslui

Dispariţia pisicii Muzeului Judeţean din Vaslui i-a afectat pe angajaţii instituţiei de cultură. Aceştia au postat un anunţ pe Facebook prin care cer ajutorul oamenilor pentru găsirea patrupedului, dar oferă şi o recompensă celor care reuşesc să îl găsească.

Muza, pisica Muzeului Judeţean „Ştefan cel Mare“ din Vaslui, a dispărut de 24 de ore, iar conducerea instituţiei, prin vocea managerei Ramona Mocanu, crede că animalul a fost furat.

„Cineva a luat-o, cu siguranţă, pentru că ea nu se îndepărta niciodată de muzeu şi nici nu pleca decât pentru scurt timp. Acum nu a mai venit. S-a întâmplat şi acum doi ani, când cineva ne-a furat-o pur şi simplu, şi credem că s-a întâmplat acelaşi lucru şi acum”, spun reprezentanţii Muzeului Judeţean într-un anunţ postat pe Facebook.

Aceştia îi avertizează pe hoţi să returneze pisica şi promit o recompensă generoasă celor care oferă informaţii despre cei care s-au dedat la un astfel de gest.

”Tu, cel/cea care ai luat-o: adu-o înapoi că nu e animal pe care să-l ţii închis! Şi este a noastră! Este o pisică adultă, sterilizată. O vrem înapoi! Mulţumim anticipat celor care o vor căuta/aduce! Recompensa va fi, cu siguranţă, pe măsura efortului!”, mai spun reprezentanţii Muzeului Judeţean din Vaslui.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Cea mai mare pedeapsă aplicată în România pentru uciderea unui animal. Ritta şi-a salvat stăpânul cu preţul propriei vieţi

Câini înfometaţi şi lăsaţi să moară de frig, salvaţi de poliţişti. Ce a păţit proprietarul animalelor

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite