Garaj scos la vânzare la preț de apartament în Vaslui. Facilitățile enumerate de proprietar

0
Publicat:

Un vasluian și-a scos la vânzare garajul la un preț de 42.000 de euro, cam cât costă un apartament cu două camere în Vaslui. Garajul include două spații de parcare, un grup sanitar și mai multe magazii.

Proprietarul cere 42.000 de euro pe acest garaj FOTO Vremea Nouă
Proprietarul cere 42.000 de euro pe acest garaj FOTO Vremea Nouă

Un anunț imobiliar a atras recent atenția vasluienilor. Un bărbat și-a scos la vânzare garajul la un preț de 42.000 de euro, o sumă deloc de neglijat, mai ales că banii pot fi investiți pentru achiziția unui apartament cu două camere în Vaslui.

Proprietarul garajului cere aproximativ 390 euro pe metru pătrat.

În descrierea anunțului se arată că garajul este situat pe strada Dragoș Vodă și are o suprafață de 108 metri pătrați. Potrivit schiței cadastrale, garajul are două spații pentru parcare – una de 33,3 de metri pătrați, iar cealaltă de 18,4 metri pătrați.

Garajul are și un grup sanitar de 4,7 metri pătrați și cinci magazii, cea mai mare având o suprafață de 11,9 metri pătrați.  

Și-a transformat garajul în garsonieră

Românii sunt creativi când vine vorba de garaje. Un clujean și-a transformat garajul de 20 de metri pătrați din Mănăștur în garsonieră și l-a scos la vânzare.

Conform site-ului unei agenții imobiliare, „bijuteria” care are și baie și bucătărie costă 45.000 de euro. Garsoniera este prezentată ca fiind amplasată la parterul unui imobil cu trei niveluri, cu acces facil și comod și „o locație excelentă, ideală pentru o viață confortabilă și accesibilă în Cluj-Napoca”.

Garsoniera este amplasată la parterul unui imobil cu 3 niveluri, oferind astfel un acces facil și comod. Cu o suprafață utilă de 20 de metri pătrați, aceasta este compartimentată în mod eficient, oferind tot confortul necesar.

La intrarea în apartament, veți găsi o bucătărie bine utilată, unde puteți pregăti mâncărurile preferate fără nicio problemă. Camera este amenajată pentru a vă oferi un loc liniștit și confortabil pentru odihnă și relaxare. Baia este dotată cu toate facilitățile necesare, asigurându-vă un mediu igienic și confortabil“, este prezentat imobilul.

Proprietarul specifică faptul că garsoniera are următoarele dotări: „centrala termică proprie, asigurând încălzirea optimă a apartamentului în sezonul rece, frigiderul pentru depozitarea alimentelor proaspete, aragazul pentru gătitul în condiții ideale și mașina de spălat rufe pentru a vă facilita activitățile zilnice de curățenie“.

Tot el precizează că Mănăștur, cartierul în care se află imobilul de vânzare, „este apreciat pentru facilitățile pe care le oferă și pentru accesibilitatea sa către punctele de interes din oraș“.

„În apropiere, veți găsi mijloace de transport în comun, ceea ce vă permite să ajungeți cu ușurință în diverse zone ale orașului“, se mai arată în anunț.

Nu este primul clujean care își vinde garajul pe post de spațiu de locuit. În urmă cu doi ani, un proprietar din cea mai mare comună a ţării, Floreşti, judeţul Cluj, şi-a amenajat garajul în ceea ce pare a fi o garsonieră.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite