Cioban umilit de consilierul local pentru care lucra. I-a legat o talangă de gât, l-a pus în genunchi și l-a forțat să imite un berbec

0
Publicat:

Totul s-a petrecut la o stână dintr-o localitate din județul Vaslui unde cel batjocorit muncește ca cioban. Patronul stânei, care este și consilier local, l-a umilit împreună cu un prieten pe bărbatul fără prea multă carte.

Momentul în care ciobanului îi este legată o talangă de gât FOTO Vremea Nouă
Momentul în care ciobanului îi este legată o talangă de gât FOTO Vremea Nouă

O scenă șocantă a avut loc zilele trecute în comuna vasluiană Zăpodeni. Un cioban a fost umilit de patronul stânii, un consilier local din localitate Lucian Panainte, și de un prieten al acestuia, potrivit Vremea Nouă.

Ajutat de un prieten, alesul local i-a prins bărbatului o talangă de gât, apoi i-a spus să se pună în genunchi și să meargă în genunchi, cel mai probabil pentru a imita un berbec, iar toată scena a fost filmată cu telefonul.

La un moment dat, pentru a fi sigur că ciobanul va fi văzut de toată lumea, patronul stânei îi ia acesteia șapca de pe cap, moment în care ciobanul realizează că este filmat. Acesta se ridică imediat în picioare și încearcă în repetate rânduri să oprească filmarea, dar nu reușește.

Fișierul video a fost urcat pe rețelele sociale, stârnind un val de reacții negative din partea comunității din Zăpodeni.  

„Acest băiat, Panainte Lucian, pe lângă faptul că este om cu carte, absolvent de facultate, mai este și consilier local. În calitate de ales al cetățenilor din comună, el ar trebui să fie un exemplu pentru ceilalți, copiii să aibă ce învăța de la el. Din păcate, el nu se află la prima astfel de abatere. În trecut, a mai pus un băiat extrem de necăjit din satul nostru să se întindă pe jos și să facă precum ursul. I-a dat o bere și l-a batjocorit. Îi place să umilească oamenii, în special pe cei neajutorați”, a declarat un bărbat din Zăpodeni pentru Vremea Nouă.

Potrivit Codului Penal, „atingerea adusă onoarei ori reputației prin cuvinte, prin gesturi sau prin alte mijloace, ori prin expunerea la batjocură, se pedepsește cu închisoare de la o lună la trei luni sau cu amendă.”

Jurnaliștii cotidianului Vremea Nouă l-au contactat telefonic pe consilierul local Lucian Panainte pentru a-i cere un punct de vedere cu privire la cele întâmplate,, dar acesta a refuzat să comenteze incidentul, spunând că nu poate vorbi la telefon.

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite