Casa groazei din Vaslui. Cadavrul mumificat al unui bărbat, descoperit în locuința unde fuseseră găsite două femei moarte

0
Publicat:

În cursul zilei de vineri, 9 februarie 2024, un poştaş care ducea pensiile în comuna Ştefan cel Mare, din Vaslui, a făcut o descoperire macabră. Acesta a găsit, într-o casă, două femei decedate.

Criminalişti SURSĂ Arhiva Adevărul
Criminalişti SURSĂ Arhiva Adevărul

Dacă acest lucru nu era suficient, oamenii legii au mai descoperit ulterior încă un cadavru, al unui bărbat. Din informaţiile apărute, se pare că acesta decedase cu mult timp în urmă, fiind aproape mumificat. Despre aceste bărbat se crede că ar fi rudă cu cele două femei.

O femeie cu tulburări psihice poate fi cheia în anchetă

Pe lângă cele trei cadavre care au fost găsite, în locuinţă se mai afla o femeie, în vârstă de 30 de ani, care prezenta tulburări psihice.

La data de 9 februarie, Poliţia Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel la 112, cu privire la faptul că într-o locuinţă din localitatea Ştefan cel Mare sunt două femei decedate, probabil intoxicate cu monoxid de carbon. În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vaslui, în locuinţă au fost identificate cadavrele a trei persoane, femeile indicate în sesizare şi un bărbat. Totodată, o altă femeie, în vârstă de 30 de ani, ce prezenta tulburări psihice, a fost depistată în locuinţă şi a fost internată pentru evaluare şi acordarea de îngrijiri medicale, la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Poliţiştii vor să afle în ce condiţii au murit cele trei persoane

Cadavrele celor trei persoane au fost transportate la Serviciul Judeţean de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzelor deceselor.

Astfel, oamenii legii au deschis un dosar penal şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui.  

Cele două femei, cu vârste de 82 de ani, respectiv 55 de ani, sunt mamă şi fiică. Totodată, despre femeia de 30 de ani, cu tulburări psihice, se ştie că este fiica femeii de 55 de ani.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite