Arestat pentru că și-a ucis fratele. Criminalul l-a lovit de mai multe ori cu un cuțit

0
Publicat:

Un bărbat din comuna Aninoasa, județul Gorj, a fost reținut pentru 24 de ore, pentru că și-a înjunghiat mortal fratele. Agresorul este acuzat de comiterea infracțiunii de omor.

Victima nu a supraviețuit Foto: Arhivă Adevărul
Victima nu a supraviețuit Foto: Arhivă Adevărul

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conform probatoriului administrat până în prezent în cauză s-a reţinut că, în seara zilei de 04.02.2024, în jurul orelor 19.00, inculpatul S.M.N., în timp ce se afla la locuinţa de domiciliu din comuna Aninoasa, sat Groşerea, judeţul Gorj, pe fondul unui conflict spontan l-a înjunghiat cu un cuţit pe fratele său – persoana vătămată, provocându-i o rană profundă în zona abdominală, care i-a pus în primejdie viaţa“, au anunțat procurorii.

Medicul legist a constatat că rana produsă este foarte periculoasă și că necesită mai mult de o lună de îngrijiri medicale. 

Din concluziile preliminare ale medicului legist din cadrul SML Gorj rezultă că persoana vătămată prezintă o plagă tăiată înțepată, penetrantă, în fosa inghinală stângă, cu interesarea pachetului vascular iliac drept (arteră şi venă iliacă dreaptă) şi mezocolon tranzvers şi ascendent şi hemiperitoneu masiv secundar (circa 2 litri de sânge şi cheaguri). Totodată, s-a arătat că leziunea traumatică poate data din 04.02.2024 şi s-a putut produce prin lovire cu un instrument tăietor ințepător, de exemplu cuțit, şi necesită de la producere 35 – 40 zile de îngrijiri medicale“, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Agresorul a fost arestat preventiv

Victima a decedat după o zi, iar anchetatorii îl acuză acum pe bărbatul din Aninoasa că și-a ucis fratele: „Având în vedere că în cursul zilei de 05.02.2024, victima S.M.M., internată în Spitalul Orăşenesc Târgu - Cărbuneşti, a decedat, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus schimbarea încadrării juridice a faptei pentru care este cercetat inculpatul S.M.N., în infracţiunea de omor asupra unui membru de familie“.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a făcut propunere de arestare preventivă a suspectului pentru 30 de zile, care a fost admisă luni, 5 februarie 2024, de Tribunalul Gorj. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite