Crimă dublă la Săcele. Fiul a sunat la 112 să anunțe că și-a agresat părinții, dar aceștia erau morți

0
Publicat:

Un tânăr din orașul brașovean Săcele a sunat la 112 și a anunțat că și-a agresat părinții. Când au ajuns la fața locului, polițiștii au constatat că părinții acestuia erau, de fapt, morți.

Un tânăr din Săcele și-a ucis părinții și a sunat la 112 FOTO Ioan Buciumar
Un tânăr din Săcele și-a ucis părinții și a sunat la 112 FOTO Ioan Buciumar

Ceea ce părea un apel destul de obișnuit în ultima vreme la 112 - legat de o violență în familie - s-a dovedit a fi mult mai grav.

Un tânăr de 24 de ani, din Săcele (Brașov), a sunat în dimineața zilei de miercuri, 7 februarie 2024, în jurul orei 8.50, la numărul unic de urgență 112 și a anunțat că și-a agresat părinți.

Față de sesizarea primită, la adresa indicată s-a deplasat, de îndată, un prim echipaj de poliție, care a constatat că aspectele de violență sesizate se confirmă, au identificat și imobilizat persoana bănuită și au stabilit, de asemenea, că cele două victime nu prezintă semne vitale”, a anunțat agent șef principal Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov.

Imediat s-a constituit o echipă complexă de cercetare, formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale Brașov, ai Serviciului Criminalistic și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele care a efectuat activități specifice de cercetare la fața locului.

Fiul este suspectat că și-a omorât părinții, motiv pentru care a fost închis în arestul preventiv al IPJ Brașov.

Din primele informații, criminalul se întorsese recent din Germania.

Dubla crimă a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, 6/7 februarie 2024, într-un imobil de pe strada Carierei, iar bărbatul și-ar fi omorât părinții în somn. Prezumtivul criminal a lucrat la o firmă de ordine și pază din Brașov.

Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care cele două persoane din Săcele, soț și soție, au fost ucise. Unchiul celui mort, care este și vecin cu victimele, spune, însă, că nu este exclus ca totul să fi pornit de la o neînțelegere legată de bani.

Sâmbătă, el a făcut o petrecere. Luni era totul bine, iar marți i-a omorât cu cuțitul. Miercuri dimineața i-a găsit poliția morți în casă, pe amândoi părinții lui. De ce a trebuit să-l omoare? Era tatăl lui, care l-a crescut. Acum e luat și urmează să vadă de ce a făcut gestul ăsta, din cauza banilor”, spune unchiul bărbatului ucis.

Tânărul se află în arestul Poliției Brașov și urmează să răspundă întrebărilor anchetatorilor.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite