Tren de marfă deraiat în Mehedinţi. Pasagerii, transbordaţi cu autobuze pentru a nu bloca traficul feroviar

0
0
TRei vagoane ale unui tren de marfă compus din 26 vagoane încărcate cu buşteni au deraiat FOTO: CFR
TRei vagoane ale unui tren de marfă compus din 26 vagoane încărcate cu buşteni au deraiat FOTO: CFR

Un tren de marfă care avea în componenţă 26 vagoane a deraiat, miercuri-dimineaţă, 24 noiembrie 2021, la intrarea într-o staţie din Mehedinţi. Pentru a nu afecta traficul din sudul ţării pasagerii trenurilor de călători vor fi transbordaţi cu mijloace auto.

Incidentul s-a petrecut la intrarea în staţia CF Balota, trei vagoane din compunerea unui tren de marfă care aparţine operatorului CERFERSPED deraind. Trenul este încărcat cu buşteni şi circula în relaţia Curtici - Sfântu-Gheorghe.

„Trenul de marfă are în compunere 26 de vagoane încărcate cu lemne şi circula în relaţia Curtici - Sfântu Gheorghe. Deraierea celor trei vagoane s-a produs pe linia 4, în timpul manevrelor de cuplare a locomotivei. Personalul de specialitate al SRCF Craiova, prezent la faţa locului, va lua toate măsurile care se impun în astfel de situaţii, pentru intervenţia cu utilaje necesare repunerii pe şină a vagoanelor şi eliberarea gabaritului, în vederea reluării traficului feroviar în staţia Balota“, au transmis reprezentanţii CFR S.A..

SRCF Craiova va asigura transbordarea pasagerilor cu mijloace auto pe relaţia Drobeta Turnu Severin - Prunişor, până la finalizarea intervenţiilor din staţia CF Balota, pentru a menţine continuitatea 

transportului feroviar de călători în sudul ţării, mai transmit reprezentanţii CFR.

Vă recomandăm şi:

Căile Ferate Române, pericol public. Trenurile circulă ani de zile fără revizii capitale, pe o reţea dezastruoasă

CFR Călători are un nou şef, absolvent de studii postuniversitare de securitate naţională

Turnu-Severin


Ultimele știri
Cele mai citite