Primarul comunei Gogoşu este în continuare la audieri. Poliţiştii au confiscat 2 autoturisme de teren şi mai multe documente contabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au ridicat şi importante sume de bani în timpul percheziţiilor
Poliţiştii au ridicat şi importante sume de bani în timpul percheziţiilor

În urma percheziţiilor efectuate în această dimineaţă în mai multe judeţe din ţară la persoane acuzate de evaziune fiscală şi spălare de bani, oamenii legii au ridicat 2 autoturisme de teren în valoare de 50.000 de euro, sume importante de bani şi o serie de documente contabile.

Primarul comunei Gogoşu, Jean Rogoveanu zis „Garcia”, este şi la această oră la audieri şi este posibil să fie reţinut pentru 24 de ore. Unul din autoturismele de teren confiscate aparţine lui Garcia, iar celălalt unui bărbat din Orşova, acuzat în acelaşi dosar pentru evaziune fiscală şi spălare de bani.

La Jean Rogoveanu, poliţiştii au efectuat două percheziţii la o casă din Turnu Severin şi la casa bunicilor lui din comuna Gogoşu.

Garcia a candidat în vara anului trecut la funcţia de primar al comunei Gogoşu din partea Partidului Democrat Liberal Mehedinţi, dar imediat după ce a câştigat alegerile a trecut în barca PSD-ului. A fost căsătorit cu interpreta de muzică populară Adriana Stoican (sora Niculei Stoican) şi este cunoscut pentru relaţiile de afaceri pe care le-a avut de-a lungul anilor cu controversatul om de afaceri Genică Boerică.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite