Timişoreanca Alice Francis, "Regina electro-swingului", va lansa, în 2016, al doilea ei album

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alice Francis, cântăreaţa germană născută la Timişoara, supranumită "Regina electro-swingului", a va lansa, anul viitor, al doilea album.

Alice Francis a devenit unul din cele mai mari nume de pe scena „electro-swing“, care recrează cu mijloace moderne muzica frenetică şi nebună a anilor ’20 -’30, cu elemente de jazz, charleston şi swing. Anul 2015 a fost pentru cântăreaţa născută la Timişoara unul în care s-a concentrat pe munca de studio. 

Noul ei album este aproape gata, iar la începutul anului viitor va fi gata. Urmează apoi lansarea pe piaţa internaţională. 

“Este a patra oară când vin în România, în 2015. A fost un an cu mai puţine concerte, pentru că am lucrat la noul album. Acum se fac ultimele retuşuri. Sunt 13 piese care sună ca Alice Francis, însă sunt şi surprize”, a declarat Alice Francis, care spera ca în turneul de promovare al noului album să fie inclus şi România.

Alice Francis la Timişoara FOTO Suny Kim

Cântăreaţa „a explodat“ pe scena muzicală din Germania în septembrie 2012, după lansarea albumului de debut „St. James Ballroom“. Noul swing, denumit şi „electro-swing“, a cucerit rapid publicul de toate meridianele. Videoclipul la piesa „Shoot Him Down“ a fost văzută deja de 4 milioane de persoane pe Youtube.

Am fost foarte mulţumită de primul album. A fost foarte bine primită, deşi eu eram nouă pe scena muzicală. Am apărut din nimic. Şi acum, văd că zilnic mă descoperă câte cineva. Casa de discuri ne-a ajutat foarte mult. Ţările unde a prins cel mai bine muzica mea sunt Germania, Austria, Elveţia, Franţa, Anglia, SUA şi Turcia”, a mai spus Alice Francis.


Zilele trecute, Alice Francis a fost invitată să cânte la deschiderea unui centru SPA din Bucureşti, iar acum, “Regina electro-swingului” îşi petrecere sărbătorile de iarnă la Rudna (judeţul Timiş), unde părinţii ei au cumpărat conacul baronului Nikolici. 
 

Alice Francis s-a născut la Timişoara, însă la vârsta de cinci ani a plecat în Germania, alături de părinţii ei. Mama ei este româncă, iar tată este un tanzanian venit în România ca student la Facultatea de Medicină, în perioada comunismului. 
 

Alice Francis a susţinut până acum două concerte în Timişoara, în 2013, de Ziua naţională a României, şi în 2014, de Ziua Timişoarei. 


Citeşte şi:
 

O cântăreaţă germană de renume, ambasadoarea Timişoarei în lume. Alice Francis, regina electro-swingului, face un film despre capitala Banatului

EXCLUSIV FOTO Alice în „Ţara Minunilor”. Cântăreaţa care readuce spiritul anilor ‘20 în castelul de la Rudna

FOTO Au lăsat Germania pentru a se muta într-un castel aflat în paragină, la Rudna. Domeniul nobiliar a aparţinut familiei Nikolici


FOTO VIDEO Seară nemaipomenită de Ziua Timişoarei cu Alice Francis şi Oceana. Mitropolia Banatului nu a aprobat focurile de artificii

FOTO Regina electro-swingului a fost "Moş Crăciuniţă" pentru copiii de la Centrul "Rudolf Walther" din Timişoara

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite