Ritm scăzut al lucrărilor la şoseaua de centură Timişoara - Sud. Nemulţumire la CNAIR FOTO

0
0
Centura Timişoara - Sud, la 54,5 la sută FOTO DRDP Timişoara
Centura Timişoara - Sud, la 54,5 la sută FOTO DRDP Timişoara

Antreprenorul italian Tirrena Scavi continuă cu un ritm scăzut al lucrărilor pe viitoarea şosea de centură Timişoara-Sud.

GALERIE FOTO
 

Continuă lucrările în ritm de melc pe centura Timişoara-Sud, care va avea 25 de kilometri, cinci intersecţii, trei noduri rutiere, trei poduri, şapte pasaje şi două parcări de scurtă durată. De la începutul anului, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, a vizitat de mai multe ori şantierul centurii şi a pus presiune pe constructori. CNAIR a transmis, apoi, şi un „cartonaş galben” antreprenorului Tirrena Scavi, dar tot degeaba. 

„În ciuda solicitărilor beneficiarului de a se asigura o mobilizare mai mare şi o programare mai eficientă a lucrărilor pe şantierul centurii de sud a Timişoarei, antreprenorul Tirrena Scavi continuă cu un ritm scăzut al lucrărilor”, au transmis cei de la DRDP Timişaoara pe pagina oficială de Facebook. 

Ca atare, numai pe anumite secţiuni ale traseului stadiul fizic al lucrării este de 54,5%.  

Centura Timişoara - Sud

FOTO DRDP Timişoara
 

„Ca tip de lucrări executate în luna august amintim: decopertare de strat vegetal în zona Urseni, umpluturi pentru fundaţie în zonele Freidorf şi Urseni - Rudicica, strat de formă, fundaţie de balast şi fundaţie de piatră spartă în zona localităţii Moşniţa Nouă, lucrări la structurile pasajelor şi podurilor (zonele Chişoda, Moşniţa Nouă şi Ghiroda), precum şi la rampe de acces în zona Ghiroda”, mai spun cei de la DRDP Timişoara. 

Centura Timişoara - Sud

FOTO DRDP Timişoara
 

Valoarea contractului depăşeşte 60 de milioane de euro, iar lucrările ar trebui să fie gata până la sfârşitul acestui an, ceea ce este imposibil având în vedere stadiul la zi. 


FOTO DRDP Timişoara

Vă mai recomandăm să citiţi:

Stadiul lucrărilor la viitoarele pasaje de pe şoseaua de centură Timişoara-Sud FOTO

Sorin Grindeanu, pe şantierul centurii Timişoara-Sud: „În două săptămâni s-au montat doar 22 de grinzi”

Întâlnire româno-sârbă la Moraviţa, pentru Autostrada Timişoara-Belgrad. Grindeanu: S-au depăşit majoritatea punctelor care erau cu semnul întrebării

Ministrul Grindeanu solicită o întâlnire cu omologul sârb pentru autostrada care leagă Timişoara de Serbia

A fost ales traseul final pentru autostrada A9 Timişoara-Moraviţa. Pe unde va trece drumul rapid care leagă Banatul românesc de Belgrad

Ministrul Transporturilor, enervat de promisiunile neonorate ale constructorilor: „Există un soi de şantaj”

Centura Timişoara - Sud
Timişoara


Ultimele știri
Cele mai citite