Răsturnare de situaţie în dosarul excluderii din PNL a fostului deputat Alin Popoviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Popoviciu îşi pierde mandatul de consilier judeţean FOTO Facebook/Alin Popoviciu
Alin Popoviciu îşi pierde mandatul de consilier judeţean FOTO Facebook/Alin Popoviciu

Doi consilieri judeţeni PNL, Alin Popoviciu (fost deputat şi fost secretar general al PNL Timiş) şi Călin Roman (fiul primarului  din Deta), îşi pierd mandatele după ce hotărârea de excludere din partid a fost validată de instanţă, sentinţa fiind definitivă.

În primă instanţă, la Tribunalul Timiş, Alin Popoviciu şi Călin Roman au câştigat procesul prin care contestau hotărârea de excludere din partid. 

PNL Timiş a atacat sentinţa la Curtea de Apel Timişoara, unde judecătorii au admis apelul, menţinând, practice, hotărârea de excludere din partid a celor doi liberali.

„Prin hotărârea definitivă a instanţei se legitimează că Popoviciu Alin-Augustin-Florin şi Roman Călin nu mai sunt membri ai PNL Timiş şi, drept urmare, nu mai pot ocupa funcţiile de consilieri judeţeni.  În cadrul PNL Timiş se va lua, în perioada următoare, decizia de înlocuire a celor doi consilieri”, a transmis PNL Timiş, printr-un comunicat.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Scandal fără precedent după ce poliţiştii l-au oprit în trafic pe prefectul de Timiş care gonea cu ministrul pe urme

Soţia lui Alin Popoviciu, împrumutată de bunica-pensionară cu 20.000 de lei. Deputatul: „Mi-aş fi dorit să-i dea mai mult că are de unde”

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite