Nicolae Robu, botezat „Gheorghe” pe un panou electoral tipărit greșit, amplasat la intrarea în Timișoara. Reacția candidatului liberal VIDEO

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Greșeală impardonabilă a echipei de campanile al lui Nicolae Robu, candidatului PNL-PSD la funcția de primar al Timișoarei. Aceștia i-au greșit numele pe un panou electoral.

Nicolae "Gheorghe" Robu, alături de Nicolae Ciucă FOTO captură video
Nicolae "Gheorghe" Robu, alături de Nicolae Ciucă FOTO captură video

Se întâmplă și la case mai mari. Nicolae Ciucă, președintele PNL, este alături de Nicolae Robu, candidatul coaliției PSD-PNL la Primăria Timișoara, pe un mare baner amplasat la intrarea în oraș, dinspre comuna Șag. Doar că în loc de Nicolae, Robu a fost botezat „Gheorghe”.

Greșeala poate aparține celor care care s-au ocupat de promovarea partidului la nivel național, ori a firmei de publicitate care a realizat afișul.

Reacționez fără încrâncenare, în orice caz. Este o greșeală – și a greși e omenește, nu? – a celor care lucrează cu partidul la nivel național. Sper, când refac, să nu mă boteze Ioan Robu…”, a comentat, pentru Tion.ro, candidatul PSD-PNL la fotoliul de primar la alegerile din 9 iulie.

Cei de la USR Timiș au taxat imediat greșeala adversarilor politici. Aceștia au postat o înregistrare video cu panoul cu pricina, cu mesajul: „Noi am zis că e candidatul PSD. PNL nici nu știe cum îl cheamă”.

Alegeri complicate în 2024

La această oră se cunosc cinci candidați la funcția de primar al Timișoarei. Dominic Fritz, actualul primar, candidează în cadrul Alianței Timișoara Unită (USR, PMP, UDMR), Nicolae Robu, primar timp de opt ani, în perioada (2012-2020), candidatul coaliției PSD-PNL, Ilie Sârbu (fostul consilier personal al viceprimarului liberal Cosmin Tabără), din partea AUR, cât și doi independenți: Marian Constantin Vasile (fost administrator public și membru PNL) și Cristian Moș, încă vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, ales pe listele USR.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite