DIICOT s-a întors în cabana de orgii a „Prințului Clisurii“, fost primar al unei comune din Caraş-Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omer Radovancovici, fost primar al comunei Pojejena, e ridicat din nou de mascați fiind suspectat de alte infracțiuni sexuale cărora le-ar fi căzut victimă o minoră de 14 ani, cu handicap grav.

FOTO Arhiva Adevarul
FOTO Arhiva Adevarul

Cercetările făcute de procurorii DIICOT Caraș-Severin au scos la iveală alte fapte oribile de care este suspect cel supranumit Prințul Clisurii, fost primar al comunei Pojejena, soțul actualei primărițe, Mira Radovanvcovici. Organele de cercetare penală au descins în consecință la primele ore ale dimineții la casa familiei Radovancovici, la cabana de vânătoare a acestuia de la Urda, dar și la Primăria Pojejena și la școala din comună, de unde se ridică mai multe documente, arată expressdebanat.ro. Acțiunea de astăzi nu este nimic altceva decât o extindere a acuzațiilor în dosarul de proxenetism în care Omer Radovancovici a fost săltat la începutul lunii octombrie.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Caraș-Severin, au efectuat atunci 13 percheziții domiciliare la adresele unor persoane bănuite de trafic de minori, trafic de persoane, coruperea sexuală a minorilor, proxenetism, act sexual cu un minor, constituirea unui grup infracțional organizat în scopul comiterii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și uzul de armă fără drept. S-a reținut că Omer Radovancovici ar fi convins-o pe femeia cu care ar fi avut o relație extraconjugală, angajată la magazinul său, să o determine pe fiica ei minoră, de 11 ani, și pe nepoata acesteia majoră să asiste, să participe și ulterior să efectueze acte de natură sexuală în vederea exploatării sexuale în interes propriu a celor două.

Totodată, în cadrul întrunirilor și petrecerilor cu circuit închis date în cabana sa de vânătoare de la Urda, Radovancovici ar fi înlesnit practicarea prostituției de către mai multe femei.

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Caraș-Severin au dispus atunci reținerea lui Omer Radovancovici pentru trafic de minori, trafic de persoane, proxenetism, act sexual cu un minor, corupere sexuală a minorilor, constituirea unui grup infracțional organizat în scopul comiterii unor fapte grave din sfera infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept și a amantei sale pentru trafic de minori, trafic de persoane și corupere sexuală a minorilor. Tribunalul Caraș-Severin îi arestase preventiv pentru 30 de zile, dar Curtea de Apel Timișoara i-a pus în libertate fără niciun fel de măsuri preventive, fără niciun fel de interdicții.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite