Deranj mare pe Aeroportul Timişoara. Noul sistemul de control de securitate s-a defectat

0
0
Nou sistem de securitate de pe Aeroportul Timişoara a cedat FOTO Ş.Both
Nou sistem de securitate de pe Aeroportul Timişoara a cedat FOTO Ş.Both

Procesarea pasagerilor care au decolat în această dimineaţă de pe Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia” a fost realizată în regim de avarie printr-un singur punct de control.

De curând, Aeroportul Timişoara s-a aliniat la standare internaţionale prin schimbarea filtrelor de control de securitate. În cadrul unui proiect european, au fost cumpărate şi puse în funcţiune 13 sisteme de securitate standard 3, cele vechi fiind scoase din uz.

Din păcate, în noaptea de marţi spre miercuri, 9-10 august, o parte din modernul sistem de control de securitate s-a defectat.


Dn acest motiv procesarea pasagerilor care au decolat în această dimineaţă de pe Aeroportul Internaţional Timişoara „ Traian Vuia ” a fost realizată în regim de avarie printr-un singur punct de control. 

Inoperabilitatea sistemului a creat disconfort pentru 892 de pasageri care au plecat în cele şaspte zboruri programate în acestă dimineaţă.

O echipă tehnică a lucrat la remedierea problemei şi la ora 8:30 a reuşit să repornească sistemul. Ne cerem scuze pasagerilor pentru inconvenient şi le mulţumim pentru răbdare şi pentru înţelegerea situaţiei”, au transmis cei de la Aeroportul Timişoara.


Vă mai recomandăm să citiţi:
 

Întârzieri şi curse anulate, noua „normalitate” pe aeroporturile lumii. Cauzele haosului din transportul aerian

Cine va construi noul terminal de plecări externe al Aeroportului Timişoara. Valoarea uriaşă a proiectului

Timişoara


Ultimele știri
Cele mai citite