Un bărbat din Timiş, atacat de câinii unui cioban. A ajuns în stare gravă la spital

0
0
Bărbatul muşcat de câini a fost transportat la Timişoara FOTO arhiva
Bărbatul muşcat de câini a fost transportat la Timişoara FOTO arhiva

Personalul medical de la Lugoj susţine că nu a văzut niciodată un om cu atâtea răni provocate de câini. Se pare că marele noroc al bărbatului a fost că a stat pe burta

Incidentul a avut loc în Lăpuşnic (comuna Bara, judeţul Timiş). Bărbatul s-a dus să cumpere pâine, iar pe drum a fost atacat de o haită de câini care aparţin unui cioban din localitate. Cei şase câini l-au sfâşiat pur şi simplu pe om, acesta fiind găsit de un localnic care a sunat la 112.  

Iniţial a fost transportat la Lugoj, dar din cauza rănilor medicii au decis să-l trimită urgent la Timişoara. 

“Personalul medical de la Lugoj susţine că nu a văzut niciodată un om cu atâtea răni provocate de câini. Se pare că marele noroc al bărbatului a fost că a stat pe burta şi animalele nu i-au atacat faţa şi burta în rest acesta a fost muşcat peste tot”, scrie Lugojinfo.ro. 

Poliţiştii au deschis o anchetă şi au depistat proprietarul câinilor care l-au atacat pe om.  

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cei şase câini aparţin unui bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Bara. În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin de către proprietarul căinelui sau deţinătorul temporar al acestuia, asupra unei persoane. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul”, a transmis IPJ Timiş. 

Timişoara


Ultimele știri
Cele mai citite