A vrut să fure clanţele aurite de la uşile unui palat ţigănesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii Locali din Timişoara au surprins un hoţ în plină acţiune. Acesta avea de gând să dea lovitura la un palat ţigănesc, profitând de faptul că proprietarii se află în Occident.

Hoţul care a fost prins de poliţiştii locali avea asupra lui un bagaj cu bunuri în valoare de aproximativ 4.000 de euro. Printre bunurile cu care a plecat de la palat se află şi clanţele aurite pe care le-a demontat bucată cu bucată. 

„Ca urmare a unei sesizări, poliţiştii locali s-au deplasat de urgenţă, pe str. Avram Imbroane, unde au surprins în flagrant un bărbat care a sărit gardul imobilului cu nr. 48 după ce a dat o spargere la casa respectivă prin escaladarea gardului exterior. Cel în cauză a fost surprins de poliţiştii locali chiar în momentul în care încerca să fugă având în spate un bagaj voluminos”, a transmis Dana Seracin, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Timişoara.

Bărbatul are 56 de ani şi are domiciliul în Timişoara. El a fost reţinut de poliţişti. Persoana în cauză a fost predată, împreună cu bunurile găsite asupra sa, poliţiştilor de la Secţia 1 care i-au întocmit dosar penal, fiind reţinut pentru 24 de ore pe baza de ordonanţă.

image


 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite