UPDATE Descinderi la clubul Pandurii şi la firmele Mădălinei Berbecel, o apropiată a liderului de sindicat Marin Condescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marin Condesc este suspectat de spălare de bani şi fals FOTO Mediafax
Marin Condesc este suspectat de spălare de bani şi fals FOTO Mediafax

Oamenii legii au descins, în această dimineaţă, la sediul clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu şi la sediile firmelor Mădălinei Berbecel, o apropiată a liderului de sindicat Marin Condescu, preşedintele echipei de fotbal.

Anchetatorii au bătut la poarta casei Mădălinei Berbecel de pe strada Viitorului, din Târgu Jiu, dar au venit şi la un apartament aflat lângă Stadionul Municipal  şi la sediul clubului Pandurii. 

Între firmelei Mădălinei Berbecel şi clubul Pandurii au fost încheiate mai multe contracte, care fac obiectul unor verificări din partea oamenilor legii, existând suspiciuni cu privire la comiterea unor infracţiuni. 

Unul dintre contracte vizează închirierea unor maşini de lux de către clubul Pandurii de la firma Mădălinei Berbecel, autovehicule pe care aceasta le achiziţionase în sistem leasing. 

Ora 07:50 Oamenii legii se află de mai bine de un sfert de oră la sediul de pe strada Viitorului. La acţiune participă şi poliţiştii de la Intervenţii Rapide. 

Ora 08:00 Percheziţia de la sediul clubului Pandurii este în plină desfăşurare. Ancheta este coordonată de Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliţiei Gorj. 

Ora 13:30 Anchetatorii au ieşit, în urmă cu puţin timp, din sediul clubului, cu saci de documente asupra lor şi mai multe calculatoare.

Ora 13:35: Preşedintele clubului Pandurii este aşteptat la sediul echipei pentru a face declaraţii.

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite