Un bărbat din Gorj a încercat să o violeze pe tânăra care îl chemase să-i repare centrala termică

0
Publicat:

Poliţiştii din Gorj au identificat şi au reţinut un bărbat în vârstă de 63 de ani, care este acuzat de tentativă de viol şi tâlhărie.

Reţinut pentru tentativă de viol şi tâlhărie, foto arhivă
Reţinut pentru tentativă de viol şi tâlhărie, foto arhivă

După ce la serviciul de urgenţă 112 o femeie din Mătăsari, judeţul Gorj, a reclamat faptul că fiica sa, în vârstă de 32 de ani, a fost violată de un bărbat pe care chiar ea îl chemase să îi repare centrala termică, s-a declanşat o anchetă. De asemenea, la faţa locului a fost trimis şi un echipaj de ambulanţă, care a acordat îngrijiri medicale victimei.

Poliţiştii au reuşit să-l identifice pe bărbatul în vârstă de 63 de ani chiar în cursul aceleiaşi zile. Acesta ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu tânăra împotriva voinţei ei. Pentru că femeia s-a împotrivit şi a încercat să apeleze chiar ea serviciul 112, agresorul a lovit-o, i-a luat telefonul şi s-a făcut nevăzut. Acum, el a fost reţinut, fiind acuzat de tentativă de viol şi tâlhărie.

„Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie despre faptul că fiica sa, de 32 ani, din localitate, ar fi fost violată de un bărbat, tot din localitate, care efectua lucrări la centrala termică. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, a reieşit faptul că un bărbat de 63 de ani ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu femeia de 32 de ani în locuinţa acesteia şi, ca urmare a faptului că s-a opus, a lovit-o cu palmele în zona feţei şi a corpului. Femeia ar fi încercat să solicite sprijinul poliţiştilor, prin apelul de urgenţă 112, însă bărbatul i-ar fi smuls telefonul mobil din mână, plecând de la domiciliul persoanei vătămate”, informează, luni, oficialii Poliţiei judeţene Gorj, citați de News.ro.

Luni, agresorul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, urmând să se stabilească dacă se va emite un mandat de arestare preventivă pe numele lui sau se va dispune o altă măsură preventivă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite