Tânăr de 20 de ani, salvat de la moarte de mama și sora sa. Își pusese ștreangul de gât

0
Publicat:

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Baia de Fier, județul Gorj, a vrut să își pună capăt zilelor, însă a fost salvat la timp de mama și sora sa. El a fost transportat de urgență la spital, unde se află în afară de pericol.

Tânărul a fost salvat la timp de către mama și sora sa Foto: Arhivă
Tânărul a fost salvat la timp de către mama și sora sa Foto: Arhivă

Tânărul a fost transportat la spital pentru a i se acorda îngriji medicale. „La data de 20 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că un tânăr ar fi încercat să se spânzure. Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că un tânăr, de 20 de ani, din comuna Baia de Fier, ar fi încercat să se sinucidă prin spânzurare, fiind găsit de mama și sora sa, care au reușit să-i salveze viața. Tânărul a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate“, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliției al Județului Gorj  

Tânăr reținut după ce a bătut o fată în vârstă de 19 ani

Polițiștii gorjeni au mai intervenit duminică, 22 octombrie 2023, la un caz de agresiune comis asupra unei tinere în vârstă de 19 ani.

Potrivit polițiștilor, un tânăr, de 28 de ani, din comuna Florești, județul Mehedinți, este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și încălcarea măsurilor ordinului de protecție. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că bărbatul, la aceeași dată, s-a deplasat la locuința unei tinere, de 19 ani, din comuna Glogova și ar fi exercitat acte de violență asupra acesteia, deși era emis un ordin de protecție, împotriva tânărului, prin care era obligat să păstreze o distanță de 200 de metri față de persoana în cauză. Cercetările continuă, pentru documentarea întregii activități infracționale a tânărului“, au transmis polițiștii.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite