Scenă de tot râsul la Târgu-Jiu. Mașină blocată într-un service auto din cauza lucrărilor de reabilitare a trotuarului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O mașină a rămas blocată într-un service auto din municipiul Târgu-Jiu, din cauza unor lucrări de modernizare a străzii și trotuarului executate de societatea din subordinea Consiliului Local. Ce spun autoritățile.

Masina a rămas blocată în service Foto: Captură Facebook/Automobilx
Masina a rămas blocată în service Foto: Captură Facebook/Automobilx

Service-ul auto și vulcanizarea se află pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, din municipiul Târgu Jiu. Patronul a postat un video pe pagina sa de Facebook în care arată că o mașină aflată în interiorul unității nu a mai putut să iasă.

Pentru că orașul nostru este într-o continuă dezvoltare și în continuă construcție, clientul a rămas cu mașina blocată aici“, a transmis patronul service-ului auto care se află pe strada Ecaterina Teodoroiu, din municipiul Târgu Jiu.

„Este vorba de rea voință din partea agentului economic“

Adrian Dăianu, director societății Edilitara, care se ocupă de executarea lucrărilor de reabilitare a străzii, a spus că patronul care a postat filmulețul pe rețeaua de socializare a fost rău intenționat, pentru că angajații societății au colaborat cu toți cei care derulează activități economice.

„Pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu se înlocuiesc bordurile deteriorate, se frezează stratul de asfalt de pe partea carosabilă și se pune altul. Se efectuează reparații curente pentru Primăria Târgu Jiu. Noi îi anunțăm în prealabil pe toți cei care desfășoară activități economice în zonă. Se observă că se lucrează. Dacă agenții economici vin către noi cu orice problemă pe care o au, angajații societății încearcă să o rezolve. Angajații societății noastre au plecat luni, 22 aprilie, în jurul orei 18.00 și nu au primit vreo solicitare din partea patronului respectiv. Este vorba de rea voință din partea agentului economic. Oamenii s-au întors la lucru în această dimineață, în jurul ore 8.00, și problema cu mașina a fost rezolvată. Apar și situații de acest fel, pentru că sunt inerente, dar încercăm să lucrăm repede, pentru ca disconfortul să nu dureze mult. În cele mai multe cazuri, patronii au manifestat înțelegere și am colaborat cu aceștia“, a declarat Dăianu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite