Loc de joacă inaugurat în Târgu Jiu de Ziua Copilului, deteriorat după 24 de ore VIDEO

0
Publicat:

Pavimentul locului de joacă din parcul Lido, din municipiul Târgu Jiu, inaugurat pe data de 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului, s-a deteriorat după numai zi. 

Stratul subțire de tartan s-a desprins pe anumite porțiuni. Copiii iau de pe jos bucăți mici de paviment, deoarece acesta se desprinde foarte ușor.

„Este foarte urât ce s-a întâmplat“, a spus o femeie care se afla în locul de joacă împreună cu fiica sa.

Lucrările de modernizare a parcului au durat aproximativ un an de zile.

Pavimentul se desprinde foarte ușor Foto: Alin Ion
Pavimentul se desprinde foarte ușor Foto: Alin Ion

La inaugurarea parcului a fost prezent și primarul orașului, Marcel Romanescu, care a spus că locul de joacă a fost dotat cu elemente noi: „Mă bucură faptul că oamenii apreciază noul spațiu verde de aici. Evenimentul a coincis cu Ziua Internațională a Copiilor și de aceea le-am oferit celor mici o piesă de teatru, odată cu bucuria deschiderii noului loc de joacă.

Parcul oferă o nouă înfățișare cartierului, mai ales că beneficiază de un iluminat special, care pune în valoare elementul dendrologic. Au fost reconfigurate aleile, s-au plantat arbori, dar și un gazon de calitate, a fost instalat un sistem de irigare și a fost montat mobilier nou. Locul de joacă a fost extins și dotat cu elemente noi“.

Primarul susține că locul de joacă a fost distrus în mod intenționat

Acum, primarul Romanescu, care candidează pentru un nou mandat, susține într-o postare pe Facebook că pavimentul a fost distrus în mod intenționat: „Locul de joacă de la Lido a fost vandalizat noaptea trecută. Piulițele șuruburilor care susțin acoperișul complexului de tobogane au fost găsite pe jos, primul strat de tartan a fost distrus, leagănele au fost rupte. Avem și martori care au văzut cum niște indivizi s-au urcat cu picioarele pe tiribombe și au încercat să le rupă“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite