FOTO Complex de agrement modern, inaugurat la Motru: trei bazine de înot, terenuri de sport şi locuri de joacă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştrandul pentru adulţi ajunge la o adâncime de 2,5 metri                                 FOTO: Facebook (Motru Ştiri)
Ştrandul pentru adulţi ajunge la o adâncime de 2,5 metri                                 FOTO: Facebook (Motru Ştiri)

Locuitorii municipiului Motru, dar şi cei din localităţile învecinate, vor avea la dispoziţie, începând de mâine, un complex de agrement modern, care cuprinde piscine, terenuri de sport şi locuri de joacă.

Complexul de agrement din Motru va fi inaugurat mâine, la ora 9,00, în prezenţa autorităţilor locale. Intrarea va fi liberă în prima zi, după care biletul de acces va costa zece lei pentru adulţi şi cinci lei pentru copii. 

Complexul de agrement a fost realizat de Primăria Motru. Valoarea investiţiei se ridică la suma de 3,7 milioane de lei, jumătate din fonduri provenind de la Uniunea Europeană, iar cealaltă jumătate de la bugetul local al municipiului. Lucrările de execuţie au durat un an şi jumătate. 

Un bazin pentru adulţi şi două pentru copii

Complexul de agrement se întinde pe o suprafaţă de un hectar şi se află chiar în centrul oraşului Motru. Acesta cuprinde  un bazin mare pentru adulţi cu o adâncime de 2,5 metri şi două piscine pentru copii cu o adâncime cuprinsă între o jumătate de metru şi 1,2 metri, un teren de minifotbal cu instalaţie de nocturnă, un teren de volei, un teren de tenis cu piciorul, un spaţiu pentru skateboard şi locuri de joacă pentru copii. „Terenurile de sport se închiriază pe câte o oră“, a spus primarul oraşului Motru, Dorin Hanu. 

12 locuri de muncă 

12 persoane au fost angajate pentru a se ocupa de complexul de agrement de la Motru. „S-a luat hotărârea să fie dat în administrare socieţii Consiliului Local „Direcţia Publică“ SA. Dorinţa noastră este ca să se autofinanţeze şi cu atât mai bine va fi dacă se va scoate un profit“, a spus primarul Dorin Hanu. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite