Familie rămasă pe drumuri în urma unui incendiu devastator. Doi fraţi vor să le reconstruiască locuinţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mica locuinţă s-a făcut scrum                                                                Foto: facebook.com/larisa.manea.7
Mica locuinţă s-a făcut scrum                                                                Foto: facebook.com/larisa.manea.7

O familie din comuna Aninoasa, judeţul Gorj, a rămas fără locuinţă în urma unui incendiu devastator, care a avut loc chiar înainte de Paşte.

În căsuţa din satul Bobaia locuiau patru persoane: cei doi părinţi alături de doi dintre copiiilor, un băieţel în vârstă de 11 ani şi fratele său mai mare, de 32 de ani. Aceştia s-au mutat acum în casa unui frate mai mare, care este plecat la muncă în străinătate. 

„Incendiul s-a produs în urma unui scurt circuit electric la o triplă. A ars 80 la sută din casă. Au rămas doar zidurile. Nu au mai rămas cu mare lucru din casă“, ne-a realatat Daniel-Pantilimon Cercelaru, unul dintre copiii celor doi soţi. Aceţia au şase copii, iar patru dintre ei sunt la casele lor. 

Doi fraţi să ridice o nouă casă

Daniel-Pantilimon Cercelaru împreună cu unul dintre fraţii rămaşi în casa părintească vor să ridice o nouă casă. „Vreau să construiesc o altă casă, în care să aibă condiţii decente de viaţă. Îmi doresc să ridic o casă cu două dormitoare, un living, bucătărie şi baie. Sunt costuri ridicate, mai ales că s-au scumpit foarte mult materialele de construcţii.

O să încerc şi la primărie să obţin acordarea unui ajutor de urgenţă. O să muncesc eu şi cu fratele meu. Sper să ne ajute şi vecinii. Suntem un grup de prieteni şi ne mai ajutăm“, a precizat Daniel-Pantilimon Cercelaru.

Apel lansat de învăţătoarea mezinului famliei

incendiu aninoasa

Foto: facebook.com/larisa.manea.7

Învăţătoarea copilului de 11 ani a făcut un apel pe Facebook:

„Hristos a Înviat! 

Pentru Ionuţ Popovici, elevul meu, din Comuna Aninoasa, sat Bobaia, iepuraşul nu a fost unul fericit. I-a adus lacrimi şi multă suferinţă după ce casa lui  a fost distrusă  de flăcări.

Dacă doriţi să daţi o mână de ajutor, o puteţi face donând din puţinul d-voastră în următorul cont bancar:

Nume: Daniel-Pantilimon Cercelaru ( fratele mai mare)

IBAN: RO28BRDE200SV66838942000  

B.R.D. - G.S.G.

Nr. telefon : 0785.059.985

IONUŢ ARE NEVOIE DE NOI PENTRU A AVEA O NOUĂ CASĂ!“. 

Vă recomandăm să citiţi şi

Spital cu aproape 350 de paturi disponibile, dar cu un singur pacient internat. Care este motivul situaţiei

A nins abundent în zona Rânca şi pe cel înalt drum din ţară. Lucrătorii de la Drumurile Naţionale au intervenit cu utilajele de deszăpezire VIDEO

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite