Consilierul care a accidentat mortal o femeie pe trecerea de pietoni îşi va petrece Paştele în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristinel Iulius Lupulescu va rămâne în arest preventiv                                             Foto: Facebook
Cristinel Iulius Lupulescu va rămâne în arest preventiv                                             Foto: Facebook

Consilierul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Gorj, care a accidentat mortal o femeie pe trecerea de pietoni de pe bulevardul Constantin Brâncuşi, din municipiul Târgu Jiu, îşi va petrece Paştele în spatele gratiilor.

Instanţa de judecată a Tribunalului Gorj a admis, marţi, 19 aprilie, contestaţia procurorilor formulată împotriva sentinţei Judecătoriei Târgu-Jiu care stabilise, la sfârşitul săptămânii trecute, înlocuirea măsurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile, în cazul consilierului Cristinel Iulius Lupulescu.

Consilierul avea o alcoolemie de 1,77mg/l

Accidentul a avut loc în urmă cu o lună pe o stradă din zona centrală a municipiului Târgu Jiu. 

Cristinel Lupulescu a fost arestat pentru 30 de zile, de către Judecătoria Tg-Jiu, la propunerea procurorilor, fiind acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 Lupulescu avea o alcoolemie de 1,77mg/l alcool în sânge când a lovit cu autoturismul două persoane, soţ şi soţie, în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni din zona Hotelului Brâncuşi. Mariana Bocea, în vârstă de 57 de ani, a murit pe loc, iar soţul său, Alexandru Gabriel, a ajuns la spital în stare gravă.

Vă recomandăm să citiţi şi 

Ninsori în localităţile din zonele de deal şi munte din Gorj. Sătenii se tem că recolta de fructe s-a dus

Tânăr găsit mort la subsolul unui bloc din Târgu Jiu

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite