Condamnare pentru trei gorjeni care au șantajat un cunoscut om de afaceri

0
Publicat:

Trei gorjeni au fost condamnați de Judecătoria Târgu Jiu pentru că au șantajat un cunoscut om de afaceri din Târgu Jiu. Hotărârea nu este definitivă.

Femeia a fost condamnată pentru șantajarea omului de afaceri
Femeia a fost condamnată pentru șantajarea omului de afaceri

Daiana Ilinca a fost condamnată la pedeapsă de doi ani și șase luni de închisoare cu executare.  Ovidiu Laurențiu Căldăraru a primit o pedeapsă de doi ani și 6 luni închisoare „În baza art. 91 C. pen. dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani“, a stabilit instanța de judecată.

Cristinel Mihuțoiu a fost condamnat la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare.

Cei trei inculpați au fost obligați să-i restituie omului de afaceri Mihai Bârsescu suma de 27.000 de lei. „Obligă inculpații, în solidar la plata către partea civilă B M. a sumei de 27.000 euro. (...) obligă pe fiecare dintre inculpați la plata sumei de câte 3.000 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat“, a stabilit instanța de judecată.

Sechestru pe clădiri și terenuri

O serie de bunuri ale lui Ovidiu Laurențiu Căldăraru au fost puse sub sechestru: „Menține măsura asigurătorie a sechestrului instituit prin ordonanţa prin ordonanţa nr. 4905/P/2017 din 10.04.2018, a Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu asupra bunurilor imobile ce aparţin inculpatului C O L, constând în: - teren cu suprafaţa de 216 mp, nr. cadastral 40423; - construcţie cu destinaţia de spaţiu comercial pe un singur nivel cu suprafaţa la sol de 53 mp, nr. cadastral 40423-C2, înscris în cartea funciară nr. 40423, imobil situat în municipiu Tg.-Jiu, bld. Ecaterina Teodoroiu, nr. 52A, jud. Gorj până la concurența sumei de 27.000 de euro“, se mai arată în sentința judecătorească.

Au șantajat un cunoscut om de afaceri

Ovidiu Laurenţiu Căldăraru şi iubita sa, Daiana Ilinca, au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către poliţiştii gorjeni în anul 2017 pentru șantajarea omului de afaceri  Mihai Bârsescu, de la care ar fi pretins suma de 27.000 de euro, pentru a nu face publică o posibilă relaţie pe care omul de afaceri ar fi avut-o cu tânăra de 20 de ani, aceasta susţinând că este şi însărcinată, potrivit unui comunicat al Poliției.

De asemenea, pe numele lui Ovidiu Laurenţiu Căldăraru mai sunt depuse și alte plângeri pentru șantaj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite