Polițistă din Dâmbovița, cercetată pentru rele tratamente aplicate propriilor copii VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O polițistă din cadrul IPJ Dâmbovița este vizată de o anchetă demarată atât de IPJ Dâmbovița, cât și de DGASPC Dâmbovița, după ce soțul său a făcut publice mai multe înregistrări în care ea le vorbește urât celor trei fetițe minore.

IPJ Dâmboviţa

Polițista Georgiana Mihai, de la IPJ Dâmbovița își molestează proprii copii. Acestea sunt audio și video.

Înregistrările făcute chiar de soțul ei, în apartamentul pe care acesta îl deține, pe numele său, nu îi fac cinste tinerei femei, care deține și calitatea de polițistă la IPJ Dâmbovița.

Părinții s-au separat, dar soțul se teme în continuare pentru că fetițele pot să fie bătute. DGASPC a deschis anchetă în acest caz.

Reacția IPJ Dâmbovița

Femeia este acum cercetată de către superiorii săi, care i-au retras și dreptul de port armă.

„Având în vedere informațiile apărute pe o rețea de socializare cu privire la o polițistă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița este abilitat să comunice următoarele:

Imediat cum a luat cunoștință, conducerea instituției a dispus efectuarea de verificări prin Biroul Control Intern.  Precizăm ca aceste activități sunt în curs de desfășurare, urmând ca în funcție de aspectele constatate să se dispusă măsurile prevăzute de lege. De asemenea, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privirea la săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și rele tratamente aplicate minorului, cercetările fiind preluate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Totodată, s-a dispus retragerea dreptului de port armă, pentru prevenirea oricăror evenimente, precum și informarea reprezentanților Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului în vederea dispunerii măsurilor din competență”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite