CULMEA!!! Poliţist degradat de un şofer beat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Un agent de la Biroul Poliţiei Rutiere Dâmboviţa a avut mult de furcă, în această seară, cu un şofer care a băut peste măsură şi a avariat trei maşini în Târgovişte. Bărbatul a devenit violent, la spital, în momentul când omul legii a vrut să îl testeze cu etilotestul. I-a rupt hainele şi epoletul de pe umărul stâng.

Colegii poliţistului i-au sărit în ajutor şi cu greu l-au putut potoli pe „prietenul lu Bachus”. După ce şi-a făcut numărul de rigoare, şoferul s-a pus pe somn...

Petre Dumitru are 36 de ani, este din Târgovişte iar de profesie este contabil. Se pare că s-a certat cu soţia sa şi din cauza asta a vrut să îşi înece amarul în vin. Numai că a pornit la drum fără să ţină cont că nu mai poate controla volanul şi a avariat trei maşini parcate pe Calea Domnească din Târgovişte. A scăpat fără nicio zgârietură dar a s-a răzbunat pe poliţişti. Unuia i-a rupt pantaloni şi i-a smuls un epolet, iar pe altul l-a lovit în stomac.


No title

Rezultatul alcooltestului a arătat în dreptul său 1,09 miligrame alcool pur în aerul expirat. Bărbatul de 36 de ani este cercetat acum pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice având o concentraţie peste limita admisă de lege dar şi pentru ultraj. Cazul a fost preluat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa care va analiza punct cu punct comportamentul violent al şoferului.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite