Motocicliștii de la Tower Rider și-au scos „felinele” pe stradă. „Acestea sunt cele mai frumoase trasee”

0
Publicat:

Motocicliștii din Dâmbovița au deschis sezonul cu o paradă spectaculoasă. Peste 200 de pasionaţi de motoare s-au adunat în Târgoviște, să dea startul noului sezon, iar ulterior au scos motoarele la treabă pe Drumul Naţional 72, spre Găeşti.

Motocicliștii de la Tower Rider. FOTO Facebook
Motocicliștii de la Tower Rider. FOTO Facebook

Trecătorii au fost încântaţi de parada motocicliştilor de la Tower Riders - un grup de prieteni motocicliști uniți de aceiași pasiune. Mulți dintre șoferi i-au salutat din mers pe cei pe două roţi.

Video: Cristian Onica / Tower Riders / Facebook

Nu suntem un club, este mai mult o chestie de prietenie, avem în grup să ne ajutăm, să facem ceva, să ne cunoaștem, să ne cunoaștem face poze, pentru a ieși. La început eram în jur de 100, acum suntem în jur de 50, care sunt mai serioși. I-am dat un nume și speram să fie mai oficial, pentru că am făcut o pauză”, a precizat Constantin Nedelcu, alias Titel, reprezentantul Tower Riders.

Motocicliștii de la Tower Rider. FOTO Facebook
Motocicliștii de la Tower Rider. FOTO Facebook

Împătimiții motoarelor le-au mulțumit pe rețelele sociale șoferilor care i-au salutat în trafic și le-au mulțumit pentru că îi suportă în fiecare zi, în trafic. Titel a ținut să precizeze, însă, că sunt „uscături” atât în rândul șoferilor, cât și în rândul motocicliștilor.

Sincer să fiu, de ambele părți sunt uscături. Într-adevăr, există unii șoferi care o fac intenționat, dar sunt unii care, nu știu, au un obicei prost nativ, probabil că îi deranjează că sunt mai aproape de el, nu știu, sau că turezi motorul lângă urechea lui. Probabil că sunt mai în vârstă și văd lucrurile altfel, dar cei mai tineri fac unele greșeli. Noi acum încercăm, încetul cu încetul, să mergem pe trasee mai lungi, pe traseele din munți, acestea sunt cele mai frumoase pentru motocicletă, pentru că există satisfacție, adrenalină”, a mai spus acesta.

Motociliștii de la Tower Riders s-au remarcat, în multe rânduri, și prin acțiunile de caritate. Nu de puține ori, aceștia au făcut bucurii celor nevoieși, de sărbători, dar și beneficiarilor Centrului de zi pentru copii cu dizabilităţi, din cadrul Complexului de servicii sociale Găeşti.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite