Moartea bizară a unui asistent medical în vârstă de 30 de ani, aparent fără o cauză. Poliția așteaptă rezultatul necropsiei

0
Publicat:

Robert Gabriel Lițescu, un tânăr asistent medical în vârstă de 30 de ani, din Dâmbovița, a murit în doar 24 de ore, fără care nimeni să îi poată stabili o cauză, pentru moment. Cu o zi în urmă fusese la UPU Târgoviște, dar medicii nu l-au ținut internat pentru că nu i-au găsit vreo problemă gravă.

Robert Gabriel Lițescu, asistentul mort. FOTO Facebook
Robert Gabriel Lițescu, asistentul mort. FOTO Facebook

Cu o zi înainte să moară, bărbatul mersese la Urgenţe cu dureri de cap și vărsături. Tânărul asistent medical a murit duminică, 31 martie, fără ca echipajele de urgență sosite acasă să poată face ceva pentru el.

Reprezentanții spitalului au precizat, pentru Antena 3, că nici la ecografii și nici la radiografii sau analize de sânge nu ar fi fost depistată o problemă.

Robert Gabriel Lițescu, asistentul mort. FOTO Facebook
Robert Gabriel Lițescu, asistentul mort. FOTO Facebook

Medicii legiști au făcut necropsia și au trimis probele la Institutul National Mina Minovici pentru a afla de ce a murit tânărul de numai 30 de ani. Polițiștii au deschis și ei un dosar penal, dar așteaptă răspunsul legiștilor.

Robert era membru al celui mai mare sindicat și din județ, Sanitas.

„UNIUNEA JUDEȚEANĂ SANITAS DÂMBOVIȚA își exprimă imensul regret față de plecarea dintre noi a colegului nostru LIȚESCU ROBERT GABRIEL - reprezentant al Organizației de tineret Sanitas Dâmbovița.

Robert a demonstrat a fi un om de o valoare incontestabilă, dar care s-a stins mult prea devreme din această lume.

Ne rugăm ca Dumnezeu să îl aibă în paza Sa, iar familiei îi dorim tărie sufletească și multă putere.

Vei rămâne mereu în sufletele noastre! Dumnezeu să te odihnească în pace!", este mesajul de condoleanţe, postat de Uniunea Judeţeană Sanitas Dâmboviţa, la aflarea tragicei veşti.

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite