O fetiță de patru ani aflată în plasament a murit după ce a căzut din pat. Era în grija unui asistent maternal de 70 de ani

0
Publicat:

Tragedie într-o familie din Mașloc, județul Timiș. O fetiță de patru ani, dată în îngrijire unui asistent maternal în vârstă de 70 de ani a murit după ce a căzut din pat. Fetița s-ar fi întins după o sticlă de apă.

Fetiței i s-a făcut rău la câteva ore după ce s-a lovit la cap FOTO Arhivă
Fetiței i s-a făcut rău la câteva ore după ce s-a lovit la cap FOTO Arhivă

„La data de 7 decembrie 2023, în jurul orei 9:30, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați cu privire la faptul că unei fetițe de 4 ani din localitatea Mașloc, i-ar fi fost rău și ar fi leșinat.  În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că în noaptea de 7 decembrie, în jurul orei 01:00, fetița ar fi căzut din pat și s-ar fi lovit la cap”, a transmis Poliția Timiș.

Potrivit Poliției, „în urma efectuării necropsiei, nu au rezultat alte suspiciuni, decesul survenind în urma hematomului provocat ca urmare a căzăturii, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”.

„Întrucât fetița prezenta și anumite echimoze pe corp, se efectuează verificări și dub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului”, a mai transmis Poliția Timiș.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite