FOTO Cristina Nichita, handbalista înjunghiată de fostul iubit, a fost înmormântată la Fieni. „Ar trebui moarte pentru moarte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de oameni au condus-o pe ultimul drum pe Cristina Nichita, handbalista de 17 ani, din Fieni, ucisă de fostul ei iubit. Colegele de la echipa Clubului Sportiv Târgovişte, dar şi prieteni, rude şi săteni, cu toţii au ţinut să îşi ia la revedere de adolescenta care a plecat prea devreme dintre ei.

Conform tradiţiei creştine, Cristina a fost îmbrăcată în mireasă pentru că n-a apucat să se căsătorească.    

Locul în care a fost măcelărită fata a fost acoperit de flori şi lumănări, din care a fost scris numele ei. Rudele Cristinei vor dreptate ca pe vreme lui Moise: dinte pentru dinte şi ochi pentru ochi.

Poliţia oricum e inexistentă, ineficientă. Tragedia se putea evita, dar n-avem să mai facem. În loc să jucăm la nuntă, plângem la înmormântare. A crescut cu mine aici. Era o fată minunată. Avea planuri mari şi în sport. Nu ne vine să credem”, ne-a spus unul dintre unchii fetei.

Colegele Cristinei de la Clubul Sportiv Şcolar Târgovişte au venit la înmormântare în tricouri negre purtând chipul celei pe care o considerau sufletul echipei.

image

Era un copil bun, ascultător. Nu supăra pe nimeni. Nu merita asta. Venea la sală şi ne spunea că iar a venit animalul ăla şi plângea la poartă după ea. Chiar vroia să ajungă undeva cu handbalul şi nu a mai avut ocazia”, ne-a spus Ana-Maria Mihai.

Nici nu mai am cuvinte. Suntem bulversaţi de ce se întâmplă în ţara asta. Nu mai respectă nimeni legi şi se întâmplă nenorociri de genul ăsta. Cristina a fost cea mai muncitoare din echipă, cu un spirit extraordinar. Suntem foarte supăraţi”, a declarat Adrian Apostol, antrenorul echipei CSŞ Târgovişte.

Sute de oameni au ales să o conducă pe ultimul drum. Mulţi dintre ei nici măcar nu o cunoşteau bine pe Cristina însă au văzut la televizor ce s-a întâmplat şi au vrut să fie alături de familie. Cu toţii spun că ucigaşul, care îşi spunea pe Facebook, „Geo cel Rău” ar trebui să primească pedeaspa cu moartea pentru ce a făcut.

Ar trebui moarte pentru moarte. Asta ar merita. Eu îl omoram dacă eram în locul tatălui ei. Tai un animal, tai altceva, dar nu să tai copilul ăla de 17 ani. Eu îl omoram pe loc. În puşcărie are mâncare, are tot ce îi trebuie, iar fata a plecat dintre noi”, spune un vecin.

image

Cortegiul format din sute de persoane au mers pe jos, cale de un kilometru, până la biserica din Fieni şi apoi, la cimitirul din localitate, unde şi-au luat rămas bun pentru totdeauna de la Cristina. 

Sportiva, în vârstă de 17, a fost ucisă în noaptea de vineri spre sâmbătă de fostul ei iubit, cu 8 ani mai mare, pentru că avea o altă relaţie după despărţire. Criminalul nu a suportat ideea de a o vedea cu altul şi a înjunghiat-o chiar în faţa casei, într-un şanţ. Acesta se află acum în arest preventiv pentru 30 de zile şi riscă până la 25 de ani de închisoare sau chiar detenţia pe viaţă.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

Ce i-a transmis „Geo cel rău“ iubitei sale înainte să o înjunghie de 24 de ori cu un cuţit

Cazul elevei ucisă de fostul iubit. Tribunalul Dâmboviţa l-a trimis după gratii pentru 30 de zile pe criminal

„Ai devenit un înger surioara mea”. Colegii şi apropiaţii Cristinei, fata ucisă de fostul iubit, au umplut Facebook-ul cu mesajele de condoleanţe

"Geo cel Rău" mai avea două dosare penale pentru ameninţare şi agresiune. Nu avea voie să se apropie de Cristina, pe care a ucis-o cu sânge rece

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite