Drifturi într-un parc din Răcari. Șoferul teribilist a distrus un spațiu de recreere VIDEO

0
Publicat:

Un șofer teribilist a distrus un spațiu de recreere din orașul dâmbovițean Răcari, după ce a făcut drifturi cu mașina. Imaginile au fost postate pe rețelele sociale chiar de șofer, iar administrația locală îl poate trage la răspundere.

Drifturi într-un parc din orașul dâmbovițean Răcari. FOTO Captură Marius Caravețeanu / Facebook
Drifturi într-un parc din orașul dâmbovițean Răcari. FOTO Captură Marius Caravețeanu / Facebook

Parcul și locul de joacă distrus se află în localitatea Stănești, parte componentă a orașului dâmbovițean Răcari. Un tânăr a făcut drifturi cu mașina în interiorul spațiului de recreere.

Ca isprava lui să fie zărită de toată lumea, șoferul s-a filmat și a postat imaginile pe o rețea de socializare.

Administrația locală din Răcari a anunțat că nu va tolera astfel de comportament și a sesizat instituțiile abilitate. În acest caz este posibil să fie vorba și despre un dosar penal pentru distrugere.

Șoferii care fac drifturi ilegale vor rămâne fără permis. Începând din 2022, teribiliști care se distrează cu mașina pe stradă sau parcări, făcând drifturi vor ajunge pietoni pentru 30 de zile. Noile modificari ale legii permit și sancționarea cu amendă între 580 și 725 de lei.

Sursa video - Marius Caravețeanu / Facebook

Din păcate, la Ghimpați, în istorie, toții băieții implicați în fenomenul fotbal puneau suflet și bani din propriul buzunar pentru a juca fotbal! Totul era afectat în timp scurt de căruțele c.a.p . și tractoarele i.a.s. Mai nou de mașini? Trist, dar pază, camere, nimic?”, spune Nicolae Paun, internaut.

„Jigodii care trebuie trase la răspundere”, spune, mai aspru, Nadia Postaru.

Drifturi sub nasul polițiștilor

Un șofer cu BMW a făcut drifturi chiar sub nasul polițiștilor locali, în centrul orașului Constanța, pe Bulevardul Tomis. Filmulețul a fost publicat apoi pe pagina de Instagram „Constanta Vibe“. Fapta a rămas nesancționată.

Un șofer din Constanța a fost filmat în timp face drifturi chiar în fața a două echipaje de la Poliția Locală, staționate în centrul orașului, conform Constanța TV.

În imaginile surprinse se vede cum șoferul unei mașini marca BMW intră în intersecție și, în loc să vireze spre dreapta, face drifturi chiar în fața a două mașini de la Poliția Locală.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite