Bărbat de 32 de ani, tatăl a doi copii, prins într-un utilaj, la locul de muncă. Are nevoie de sânge, fiind în stare foarte gravă

0
Publicat:

Bărbatul din Verești a suferit un accident de muncă și a fost dus la Spitalul Județean Suceava cu traumatisme multiple și în șoc hemoragic, fiind operat de urgență. El are nevoie de transfuzii de sânge.

UPU Suceava, FOTO: Arhivă
UPU Suceava, FOTO: Arhivă

Bărbatul de 32 de ani, angajat ca șef de schimb la la o firmă de pavele din localitatea suceveană Verești, și tatăl a doi copii – de 4 și 6 ani, a suferit un grav accident de muncă.

El supraveghea o linie automatizată de fabricare a pavajului și, la un moment dat, a apărut o defecțiune la utilaj.

Dorind să remedieze defecțiunea, bărbatul a pătruns în locul destinat paletizării pavajului, moment în care a fost surprins între banda transportoare si paletizor - un dispozitiv hidraulic care paleta și ridica pavajul de pe bandă. Cauza: utilajul s-a pus în funcțiune, din motive încă necunoscute.

În momentul în care s-a încercat decompresarea paletorului, omul a fost proiectat de aparat pe partea opusă a benzii transportoare. El a suferit leziuni interve și traumatisme, inclusiv la nivelul capului.

Deoarece acuza dureri la nivelul toracelui și a coloanei cervicale a fost menținut de către colegi în poziția în care a fost proiectat, până la sosirea unui echipaj medical.

Împreună cu un echipaj al ambulanței, rănitul a fost scos de pe banda transportoare și dus la Spitalul Județean Suceava, unde a ajuns în șoc hemoragic.

Bărbatul a fost supus de urgență unei intervenții chirurgicale și are nevoie acum de transfuzii de sânge.

Colegii acestuia fac apel pe rețelele de socializare pentru donare de sânge. „Vă adresez pe această cale rugămintea de a face un act umanitar pentru colegul nostru VICTOR LIVIU ANGHEL, internat la Spitalul Județean de Urgență Suceava. Situația medicală în care se afla acesta necesită transfuzii de sânge. În acest sens, este nevoie să donăm cât mai mult sange la Centrul Județean de Transfuzie Suceava sau la oricare alt centru din tara. Grupa de sange e 01 RH POZITIV, însa se poate dona ORICE GRUPA, menționând la momentul donării NUMELE persoanei și SPITALUL la care este internată. Gestul dvs. va fi de folos chiar dacă aveți altă grupă sanguină. Menționez faptul că Liviu este un tânăr în vârstă de 32 de ani, tatăl a 2 copii mici care au nevoie de el", se arată în una dintre postările colegilor rănitului.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite