Metode alternative pentru plata la distanţă a taxelor locale. Paşii pe care trebuie să-i urmeze contribuabilii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locuitorii din Slobozia, îndemnaţi să folosească metodele l distanţă pentru plata taxelor locale FOTO Facebook/MS
Locuitorii din Slobozia, îndemnaţi să folosească metodele l distanţă pentru plata taxelor locale FOTO Facebook/MS

Pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, Directia Impozite si Taxe Locale din Slobozia îi sfătuieşte pe contribuabili să evite deplasarea la ghişeele instituţiei şi să utilizeze serviciile online.

Astfel, autorităţile locale vin în sprijinul cetăţenilor şi pun la dispoziţia celor interesaţi metode alternative la distanţă, dezvoltate în scopul eficientizării procesului de soluţionare a cerinţelor acestora.

Pentru transmiterea documentelor în format electronic, contribuabilii pot folosi următoarele adrese email: office@municipiulslobozia.ro, office_ditl@municipiulslobozia.ro sau aplicaţia

Whatsapp: telefon nr. 0787.544.031 alocat compartimentului Relatii cu Publicul; telefon nr. 0787.547.996 alocat Directiei Impozite si Taxe Locale.

Pe aceste numere de telefon persoanele interesate pot transmite documente si/sau pot obţine diverse informaţii.

Documentele astfel primite vor fi înregistrate şi i se va transmite solicitantului numărul de înregistrare.  Stadiul în care se găseşte documentul poate fi verificat la adresa: http://89.165.171.131:8087/Registratura/Document.aspx

Conform Primăriei Slobozia, eliberarea documentelor soluţionate se va face către solicitant prin scanare documentului semnat. ÎIn cazul în care se doreşte, se pot transmite documente semnate electronic în format pdf. Direcţia Impozite şi Taxe Locale pune la dispoziţia contribuabililor servicii de plată electronică:

Cum faci plata online

Pentru a achita taxele şi impozitele locale online, cetăţenii trebuie să acceseze pagina de înrolare în sistem: https://www.sloboziail.ro/impozite/inregistrare.php, să completeze formularul cu datele tale de identificare. de asemenea, trebuie să ataşeze o fotografie a cărţii de identitate, în cazul persoanei fizice sau a certificatului de înmatriculare al societăţii, în cazul persoanelor juridice şi semnaţi cererea.

Cererea poate fi soluţionată favorabil doar în cazul în care detineţi bunuri mobile/imobile pe raza Municipiului Slobozia, atrag atenţia autorităţile.

Pentru a realiza plăţi electronice este necesar ca şi contribuabilii să fie posesorii unui cont bancar curent. Pentru taxele făăa debit (amenzi, taxe judiciare de timbru, liberă trecere, etc.) contribuabilii pot accesa site-ul Ghiseul.ro, plata fără autentificare, cu selectarea localităţii unde îşi au domiciliul/sediul persoanele fizice sau juridice.

Pentru codul de cont corespunzător plăţii dorite, cetăţenii sunt rugaţi să acceseze Lista conturi IBAN  disponibila pe https://municipiulslobozia.ro/servicii-online/conturi-iban/.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Elevii învaţă online pentru că Primăria Giurgiu nu a avut banii pentru plata în avans a gazului necesar încălzirii unităţilor de învăţământ

Controverse aprinse după plata burselor şcolare. „Copiii se întreabă de ce la alte şcoli se dă mai mult“

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite