Dispariţia misterioasă a unui agent de pază. Când a fost văzut ultima dată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Ciprian Barbu este de negăsit FOTO IPJ Ialomiţa
Cătălin Ciprian Barbu este de negăsit FOTO IPJ Ialomiţa

Un ialomiţean, agent de pază în localitatea Fundulea, a dispărut fără urmă acum trei zile. Poliţiştii sunt în alertă pentru găsirea bărbatului care ultima dată a fost văzut în judeţul Călăraşi.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unui bărbat, în vârstă de 44 de ani, din Slobozia. Speriată că i s-ar fi putut întâmpla ceva, familia, care îl aştepta acasă şi a mai putut lua legătura telefonic cu el, a alertat autorităţile.

Conform anchetatorilor, data de 18 ianuarie, Cătălin Ciprian Barbu ar fi plecat de la locul de muncă, în timp ce efectua serviciul de pază la o societate din localitatea Fundata, iar până în prezent nimeni nu mai ştie nimic de el.

Poliţia a dat publicităţii semnalmentele bărbatului: înălţime 1.75 m, 75-80 de kilograme, păr şaten, ochi căprui, ca semn distinct având degetul arătător al mâinii drepte tăiat în urma unei intervenţii chirurgicale. 

La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu un echipament de agent de pază albastru cu negru, fes negru şi bocanci negri. 

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie, a transmis IPJ Ialomiţa.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Averea confiscată de poliţişti de la membrii clanului Duduianu. Percheziţii în mai multe judeţe 

Percheziţii domiciliare în Ialomiţa şi Călăraşi la membrii clanului Duduianu | FOTO VIDEO

SloboziaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite