Percheziţii domiciliare în Ialomiţa şi Călăraşi la membrii clanului Duduianu | FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
perchezii la clanul duduianu

Nouăsprezece perrcheziţii domiciliare au loc marţi dimineaţă în judeţele Ialomiţa şi Călăraşi, la membrii unei grupări infracţionale, bănuiţi de furturi din depozitele unor societăţi comerciale, prejudiciul fiind estimat la 200.000 de euro

UPDATE Membri ai clanului Duduianu, acuzaţi că au furat electrocasnice în valoare de 200.000 de euro din mai multe depozite. În timpul percheziţiilor, anchetatorii au găsit componente IT, catalizatoare, şi mai multe bunuri folosite la diverse activităţi casnice. Prejudiciul în dosar este estimat la 200.000 de euro. 

„În această dimineaţă, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa, cu sprijinul luptătorilor de acţiuni speciale din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Călăraşi, Buzău şi Constanţa, pun în executare 19 mandate de percheziţii domiciliare, în judeţele Ialomiţa şi Călăraşi. Percheziţiile sunt efectuate la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale, bănuiţi de furturi din depozitele unor societăţi comerciale”, anunţă IGPR.

Prejudiciul estimat este de aproximativ 200.000 de euro. Vor fi puse în executare 10 mandate de aducere.

La activităţi participă şi jandarmi.

perchezitii la clanul duduianu
CălăraşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite