Averea confiscată de poliţişti de la membrii clanului Duduianu. Percheziţii în mai multe judeţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patru autpturisme au fost confiscate de la suspecţii de furt FOTO IPJ Ialomiţa
Patru autpturisme au fost confiscate de la suspecţii de furt FOTO IPJ Ialomiţa

O adevărată avere au confiscat poliţiştii ialomiţeni marţi, 18 ianuarie, de la mai mulţi suspecţi de furturi din depozitele unor societăţi comerciale. Surse din anchetă spun că cei implicaţi fac parte din temutul clan Duduianu. 11 persoane au fost reţinute pentru 24 de ore.

Zeci de poliţişti şi mascaţi din patru judeţe au luat cu asalt locuinţele mai multor suspecţi. Oamenii legii au confiscat 4 autoturisme, 3.650 de euro şi 48.900 de lei, precum şi bunuri susceptibile a fi provenite din furturi, Totodată au fost ridicate şi documente în urma a 19 percheziţii domiciliare efectuate  de poliţiştii din Ialomiţa şi Călăraşi.

La data de 18 ianuarie, poliţiştii ialomiţeni, cu sprijinul luptătorilor de acţiuni speciale din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Călăraşi, Buzău şi Constanţa şi al jandarmilor, au pus în executare 19 mandate de percheziţii domiciliare. Astfel, au fost verificate locuinţe din comunele Sineşti şi Borăneşti, din judeţul Ialomiţa, şi comuna Săruleşti, din judeţul Călăraşi.

Forţele de ordine au descins la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale, bănuiţi de furturi din depozitele unor societăţi comerciale, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 200.000 de euro.

În urma percheziţiilor, au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor 4 autoturisme sume de bani, respectiv 3.650 de euro şi 48.900 de lei, 21 de bancnote contrafăcute, precum şi mai multe documente şi bunuri care au legătură cu dosarul instrumentat. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

 

Explozie de cazuri COVID. Peste 16.700 persoane infectate în doar 24 de ore. Câte persoane sunt internate la Terapie Intensivă

Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat în teza de doctorat. Reacţia premierului

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite